2018. február 20. - kedd

Irány Villány!

Kinyomtatom...

Két nap vigalom a villányi Bock Pincénél! “Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.

A hagyományok fontosak, főleg ha jó borok és világraszóló lakoma kötődik hozzájuk. Ennek szellemében szervezi idén is a Bock Pince a hagyományőrző Márton-napot. 2013. november 8-a és 9-e lesz a Márton napi ceremóniák és hagyományok napja. Aki eljön a Bock Pincébe az korlátlan svédasztalos étel- és újborfogyasztásra lesz ítélve és a pincelátogatás lehetősége is megadatik számára. Kibúvó nincs, ha már egyszer eljött a villányi dombok vidékére, akkor nincs mese, részt kell venni mindenben.

Libafinomságok mellett élő zene szórakoztatja a kedves vendégeket, találkozhat a Benkó Dixiland Banddal, St. Martinnal, a Bartók Béla Férfikarral és Szakács Zoltánnal. Itt az alkalom kedvenc művészeivel és természetesen a házigazdával egy közös borozásra. A rendezvényen ott lesz az Eletrolux is és rendelkezésére áll a modern gasztronómia szerelmeseinek. Interaktív főző show-t rendeznek látványkonyhájukban. Hogy kik fognak főzni? Természetesen a vendégek mellett gasztrobloggerek segítik az ügyesebbeket és ügyetlenkedőket, olyan ismert személyek, mint a Szárnyas Ízvadász (nehogy összekeverjék a Szárnyas fejvadásszal, az csak egy film, az Ízvadász meg a valóság) aztán a Lila Füge gaszroblogok szerzője, és Nemesné Barbara, Bocf Chef. A főzőcskézés közben fellép Rakonczai Imre, Szakács Zoltán és a Zengő együttes. Minden adott egy vidám jó hangulatú Márton napi vigalomhoz.

Tölthetünk ott egy napot, de akár kettőt is, hiszen ha jóllaktunk és jót ittunk kinek lesz kedve utazgatni. Helyben ott a szálloda a Bock Hotel Ermitage. Jegyek kizárólag elővételben kaphatók, részletesebb információk a Bock honlapon olvashatók. Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány. És ha már úgyis ott vannak, ne feledjék el megkóstolni egyik személyes kedvencemet a Magnifico-t. Villány legszebb dűlőiből válogatott, kizárólag Merlot fajtából készülő különleges minőségű bor, mellyel csak kiemelkedő évjáratokban találkozhatunk. 24 hónapig új barrique hordóban érlelődik. Remélem, el tudják képzelni azt a csodálatos illatát és zamatát. Ha nem, akkor irány Villány!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Delight IPA

Egész estés sör debütál a kézműves magyar főzde és a világmárka összefogásával.

plakát

A szavazók között 10 db páros belépőt sorsolnak ki a Magyar Filmdíj díjátadó ünnepségére.

plakát

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további több mint 20 fellépőt az idei felhozatalból.