Idén is lesz Kutyakarácsony

Az ünnepek idején gondoljunk a felelőtlen állattartók által utcára kidobált, de az állatvédők révén megmentett kutyusok és cicusok helyzetének javítására. Az embertől függő négylábú kis kedvencek megérdemelnek egy csöppnyi segítséget, vagy egy szerető gazdit. Számukra ebben az évben is a www.kutyakaracsony.hu támogatói programmal igyekszik az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő csapata a megannyi problémát orvosolni.

Segítsük együtt örömtelivé varázsolni az állatvédő egyesületnél gazdira váró állatok életét
Az Orpheus Állatvédő Egyesület magányos / egyedülálló állatbarátok jelentkezését várja ideiglenes örökbefogadásra. Aki nem szeretné az ünnepeket teljesen egyedül eltölteni, az ideiglenes befogadóként hazavihet az ünnepekre egy társállatot (kutyát, cicát). Mivel az állattartás felelős tevékenység, az állatvédők csak meggondolt segítői felajánlásokat várnak. A gazdira váró kutyusok és cicusok a lakossági együttműködésnek köszönhetően az ünnepek idejére otthont, melegséget, törődést kaphatnak, de még az sem kizárt, hogy véglegessé nyúlik a segítség.

Az állatmentők minden apró segítséget nagy hálával fogadnak
Egy jó kutyaház, edény, itató-etető tál, pamut rongy, kutya és cica eledel, működő fűtőtest nagyban segíti az állatok megmentését. Aki pénzadományt szeretne küldeni az állatok mentéséhez (gyógyítás és mentés költségeihez), az az Orpheus Állatvédő Egyesület hivatalos 11735005-20489094 (OTP) számlaszámán megteheti a támogatás eljuttatását.

Gazdit keresnek a magára hagyott házi kedvencek!
Az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi központjában utcára kidobált / megunt állatok tucatjai keresik menedéküket, szerető gazdáikat, végső örökbefogadóikat! A www.ebangyal.hu gazdikeresőben, illetve a 06-20/360-98-46-os telefonszámon elérhetők az állatvédők, és informálódni lehet a négylábú védencekről, az örökbefogadásról. Az állatok tartása komoly felelősség, így megfontolt döntés után javasolt az állatok örökbefogadás.

Orpheus Állatvédő Egyesület sajtóközleménye