Kettős koncert az esztergomi várban

Egy több mint négy évtizedes és egy pár esztendő óta létező formáció kitűnő muzsikája tölti be július 19- én este az esztergomi vár udvarát.

A Papp-Sárdy N.B.B. ezúttal ritmusszekcióval kiegészülve lép az esztergomi vár színpadára 2014. július 19-én. Két kiváló billentyűs, a Skorpiót, Dinamitot és a P.Mobilt is megjárt Papp Gyula, valamint Sárdy Barbara, aki egyben különleges színezetű orgánumán a zenekar énekes posztját betölti, eddig megjelent négy közös albumukról válogat az est folyamán. A 21 órakor kezdődő akusztikus koncerten mindemellett külföldi zenei klasszikusok is sorra kerülnek.

Az ős-Mini formáció, soraiban Papp Gyulával, amely 1971-73 közötti felállásában 40 év múltán újjáalakult, mai, friss hangzással, megszólalással interpretálja az emblematikussá lett örökzöldeket.

Török Ádám és régi-új csapata 22 órától veszi birtokba a színpadot, hogy helyet adjon – többek között - a Kereszteslovagnak, a Gőzhajónak, valamint kéttételes, Bartók Béla lenyomatát is viselő progresszív zenei átiratnak.

Mindenkit szeretettel vár az ős-Mini, valamint a Papp-Sárdy N.B.B.
Rossz idő esetén a helyszín: Vármúzeum Nagyterme.
Jegyek a helyszínen kaphatók.