2018. június 19. - kedd

Idén először, a Dumaszínház a Színházak Éjszakáján

Kinyomtatom...
Dumaszínház

Először vesz részt a Dumaszínház az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Színházak Éjszakáján.

Az évek során egyre népszerűbbé váló, mára 27 fővárosi színház részvételével zajló programsorozatot, a stand-up hazai fellegvára öt előadással és fél óránként induló „idegenvezetéssel” színesíti. A rendezvényre szeptember 20-án kerül sor. A nagy érdeklődésre való tekintettel, a Dumaszínház programjai előzetes regisztrációhoz kötöttek.
A humorfieszta délben veszi kezdetét a Corvin Dumaszínházban a Duma Slam különkiadásával, a „Jó ebédhez szól a slam” című előadással Bács Miklós, Pataki Balázs, Tóth Edu, Kemény Zsófia, Tolnai Eszter fellépésével. A műsorvezetők: Szobácsi Gergő és Mavrák Kata „Hugee” lesznek.
Ezt követi 17 órai kezdettel a Kompót Dumaklubban az „Így beszélnek ők” című előadás, ahol kortárs írók próbálják ki magukat a stand-up műfajában – tervezetten Háy Jánost, Karafiáth Orsolyát, Nényei Pált és Orosz Dénest láthatja a közönség a Kompót bisztróban.
18 órától Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc lép a Corvin Dumaszínház színpadára a „Duma Swing” című zenés improvizációval.
Este nyolctól és tíztől pedig Andrássy Mátét, Bánki Gergelyt, Gergely Katát, Janklovics Pétert és Mogács Dánielt nézhetik meg az előzetesen regisztrált nézők a „Duma Impróban”.
Az előadásokon kívül, 14 és 17 óra között félóránként idegenvezetés indul. Ez a program regisztrációhoz nem kötött. Akik a Dumaszínház kulisszái mögé kalauzolják az érdeklődőket: Tóth Edu, Benk Dénes, Csenki Attila, Szupkay Viktor, Dombóvári István és Litkai Gergely.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

motázs

A zsámbéki nyár programjainak összeállításánál most is szempont volt, hogy minden korosztály igényeit figyelembe vegyék, és jelezzék, hogy a nagyobb szabadtéri rendezvényeken is helye és közönsége van a „magas” művészetnek.