Idén először, a Dumaszínház a Színházak Éjszakáján

Először vesz részt a Dumaszínház az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Színházak Éjszakáján.

Az évek során egyre népszerűbbé váló, mára 27 fővárosi színház részvételével zajló programsorozatot, a stand-up hazai fellegvára öt előadással és fél óránként induló „idegenvezetéssel” színesíti. A rendezvényre szeptember 20-án kerül sor. A nagy érdeklődésre való tekintettel, a Dumaszínház programjai előzetes regisztrációhoz kötöttek.
A humorfieszta délben veszi kezdetét a Corvin Dumaszínházban a Duma Slam különkiadásával, a „Jó ebédhez szól a slam” című előadással Bács Miklós, Pataki Balázs, Tóth Edu, Kemény Zsófia, Tolnai Eszter fellépésével. A műsorvezetők: Szobácsi Gergő és Mavrák Kata „Hugee” lesznek.
Ezt követi 17 órai kezdettel a Kompót Dumaklubban az „Így beszélnek ők” című előadás, ahol kortárs írók próbálják ki magukat a stand-up műfajában – tervezetten Háy Jánost, Karafiáth Orsolyát, Nényei Pált és Orosz Dénest láthatja a közönség a Kompót bisztróban.
18 órától Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc lép a Corvin Dumaszínház színpadára a „Duma Swing” című zenés improvizációval.
Este nyolctól és tíztől pedig Andrássy Mátét, Bánki Gergelyt, Gergely Katát, Janklovics Pétert és Mogács Dánielt nézhetik meg az előzetesen regisztrált nézők a „Duma Impróban”.
Az előadásokon kívül, 14 és 17 óra között félóránként idegenvezetés indul. Ez a program regisztrációhoz nem kötött. Akik a Dumaszínház kulisszái mögé kalauzolják az érdeklődőket: Tóth Edu, Benk Dénes, Csenki Attila, Szupkay Viktor, Dombóvári István és Litkai Gergely.

Hirdetés