Szaxipacsok, Virághangok - Matrica Castelluma.

2015. január 10-én St. Martin 10 éves, jubileumi koncertje a „Matrica” Múzeumban.

Szombat este 19 órakor St. Martin újévköszöntő, évadnyitó koncertjére várják a zenekedvelőket Százhalombattára a „Matrica” Múzeumba. St. Martin minden évben készül meglepetéssel, ez most sem marad el. 10 éve már, hogy évről évre az arany-platina- és gyémántlemezes, eMeRTon-díjas művész koncertezik a római kori település nevét viselő Múzeum falai között. A 10 éve tartó közös munkának és barátságnak köszönhetően a „Matrica” Múzeum ezzel a jubileumi koncerttel indítja el a 2015-ös évadot, mellyel sikeres újesztendőt kíván közönségének! Évezredek tükrében megfér a múlt és a jelen, a kultúrák találkozása, St. Martin művészete, sajátos zenei világa, versei, fotói, festményei, melyből már kapott ízelítőt a közönség. A különleges cím is tükrözi mindezt. De vajon miért is választotta a művész ezt a nem mindennapi címet: Szaxipacsok, Virághangok - Matrica Castelluma? Aki eljön St. Martin 10 éves, jubileumi koncertjére a „Matrica” Múzeumban az, megtudhatja.

„Sorolhatnám mennyi minden történt velem az óta, amióta a „Matrica” Múzeuma “befogadott”. Komolyan gondoltam ezt a kifejezést! Befogadott teljes művészetemmel, előadásmódommal és a Közönségnek kínált. Megfordultam itt, mint műsorvezető, kiállításon moderátor, mint kiállító, előadóművész, zenész, barát. Nekem sem kell több. Jövök, mert a szívem is azt súgja. Jövök, mert azt érzem, szeretnek, a Közönség is szeretetteljes érzelmeiről árulkodik, amit nem rejtenek véka alá. Szórják két marékkal, azaz tapsolnak, egyre többet és a végén az acélos vastaps. Majd beszélgetések az érdeklődőkkel és a szervezőkkel, aláírások és a levezetés. Ilyenkor összegyűlik a “Kiscsapat” és meghányjuk-vetjük, mint a dézsma gabonát. Köszönöm a vezetőknek, szervezőknek, hogy ezennel is a Matrica-ban kezdhetjük koncerttel az évet.
És hogy a meglepetés se maradjon el, ezennel szeretném bemutatni a Nagyérdeműnek Korbely István (festőművész) és St. Martin (előadóművész) közös festményeinek első közös kiállítását. Szaxipacsok, Virághangok: Itt a cím rejtelme megoldódik, ha nagyon figyelünk!
Tehát, Tisztelettel Kérem Önöket, legyenek részesei a jubileumi koncertnek és a közös alkotásaink bemutatásának!
„Matrica” Múzeum, ahol megmutatjuk a változásokat. Zenei élmény és vizualitás.
„Matrica” Múzeum, ahol művek és művészek találkoznak!
Aki nem jön el hiányozni fog!” (St. Martin a 10 évről)

Köszöntőt mond, és az évadot megnyitja: Vezér Mihály Ph.D. Százhalombatta Város polgármestere. „Matrica” Múzeum – Százhalombatta, Gesztenyés út. 1-3.