2019. január 23. - szerda

Zséda ismét a Cotton Club Singersben?

Kinyomtatom...
Cotton Club Singers plakát

A Cotton Club Singers alapító tagjai egy koncert erejéig összeálltak.

Megalakulásuk 20. évében örömzenéléssel lepik meg az igényes zenerajongókat. Fehér Gábor, Kozma Orsi, László Boldizsár, Szűcs Gabi és Zsédenyi Adrienn „Zséda” “2x2 így lett öt” címmel tartja Húszéves Jubileumi Koncertjét 2015. január 12-én, 19:30-tól az Erkel Színházban.

Az Emerton díjas zenekarral 5 évvel ezelőtt találkozhattak utoljára a rajongók a korszakzáró búcsúkoncerten. A január 12-i, exkluzív környezetben megrendezendő koncert a legszélesebb skálán mutatja be a csapat aktív tizenöt évét a legemlékezetesebb slágereken keresztül.

Egy ilyen este elképzelhetetlen a Sinatra, Ó Budapest, Abba-Jazz, Hofimánia slágerei ugyanúgy, mint a csapat első sikere a Négy Gengszter nélkül. A tagok büszkén mesélik, hogy a Jubileumi Cotton Club Singers koncert bevételének egy részével egyben a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai kisbetegeit is támogatják.

A koncertre jegyek korlátozott számban még kaphatóak.

Az együttes Karácsonyt megelőzően meglátogatta a kicsiket, a gyerekek kaptak ajándékokat, játékokat, gyümölcsöt és együtt énekeltek – erről egy kisfilm is készült - a legendás zenekarral.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Dancs Enikő Bianka

A Zeneakadémián folytatódik Az MVM Koncertek – „A Zongora”-sorozat, ahol az év első koncertjén Bogányi Gergely a saját maga által fejlesztett zongorán ad szólóestet.

fotó Balogh Roland

Január 19-én ismét látható a Desdemonium a Bethlenben.

plakát

Az Óbudai Danubia Zenekar tavaszi bérletes koncertsorozatának első műsora január 17-én.