2018. február 19. - hétfő

Január 18-án Antik Placc!

Kinyomtatom...
Antik Placc plakát

Új helyszínen vasárnaponként az Antik Placc!

2015. január 18-tól az anKERT Klub (Budapest, Paulay Ede u. 33.) az új helyszíne az eseménynek, ahol a belváros legnagyobb kerthelysége található. Az Antik Placc az első olyan vásár, ami összehozza a fiatal designer generációt és a klasszikus régiségkereskedőket. A vasárnapi Antik Placc-ok 2014 októbere óta több száz kiállítót, kereskedőt, dizájnert és több ezer látogatót vonzottak a Bálnába.

A Placc célja új megvilágításba helyezni az antik,a dizájn, a régi és az új keveredését, bemutatni a régi, felújított és újragondolt, átalakított tárgyakat, ezek megalkotóit, mindezt egy szép környezetben, hangulatos programok keretei közt. Az antikvitás világát szeretné megkedveltetni a mai generációval, és felhíni a figyelmüket ezekre az értékekre.
Az Antik Placc egy új kezdeményezés, egy piactér. Izgalmas kiállítók, egyedi termékek, vásári hangulat, jó zene. A PLACC nem csupán egy átlagos piac, hanem egyben művészeti, családi és közéleti program alternatívája, egy színvonalas beltéri találkozóhely, és élménypont.

A Placc vár mindenkit, aki nyitott az újra, de fogékony a régire. Idén az első alkalom január 18-án 10-17 óráig lesz, onnantól vasárnaponként a Placcé a terep az anKERT-ben!

Fix Placc programok vasárnaponként:
- Régiség, dizájn, retro, vintage és kortárs vásár
- Restaurátorok és Felújítók bemutatkozása
- Fabrika Műhely gyerekprogram
- Étel-ital
- Zene
- Ingyenes értékbecslés.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. február 16. és március 18. között tekinthető meg.

fotó Juhász Tibor

Czanik Balázs segítségével bomba formába lendülhetsz a nyárra.

Jack hordója

Éves villamos energia felhasználásnak 90 százalékát szélenergiából fedezi majd a Jack Daniel’s-t is gyártó Brown-Forman a jövőben.