Hetedjére is dübörög a Glamour Women of the Year.

Megvannak a 2015-ös év jelöltjei!

A bűvös hetedik év a Glamour Women of the Year életében is elérkezett, hiszen 2009 óta dönthetnek az olvasók arról, hogy kik legyenek az év legjobb női és a legsármosabb férfija. A kategóriák minden évben tartogatnak meglepetéseket, így ezúttal a legnépszerűbb kiegészítő tervezőt és sportolónőt is díjazza a lap, de a gála is rendhagyó formát ölt majd.

A Glamour magazin egyedülálló rendezvényével, a Women of the Year díjátadó gálájával, már-már igazi hagyományt teremtett országunkban. A több tucatnyi hírességet felvonultató exkluzív díjátadón az egyik legnépszerűbb női magazin minden évben a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek munkáját ismeri el.
Jövő márciusban egy megújult koncepcióval érkezik a rangos esemény, ahol ismét fény derül 2015 befutóira. Az énekesnők mezőnyében olyan hírességek neve bukkan fel, mint Zséda, az egykori Megasztáros Tóth Vera és Hien, vagy az idei Dal című műsorból ismert Csemer Boglárka (Boggie). Ötödik jelöltként pedig az underground műfaj egyik fiatal képviselőjét, Odettet köszönthetjük.

"Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, hogy az öt legjobb énekesnő közé kerültem, ráadásul nem is akármilyen mezőnyben. Minden versenytársamat tisztelem, es úgy emberileg, mint szakmailag nagyra tartom. Bárki nyer ebből a mezőnyből, jó köztük lenni! Persze nagyon örülnek, ha egy győzelemmel búcsúzhatnék, hiszen alig egy hónappal a gálát követően elkezdem tanulmányaimat a Berklee egyetemen.” – lelkesedett a jelölés hallatán Hien.

A legjobb divattervező címért a 2012-es Glamour gála győztese, Abodi Dóra mellett Bódis Boglárka (Elysian), Tóth Melinda (Daige), Cselényi Eszter (Celeni) és az 1975 márka tervezői, Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta is versenybe szállnak. A legjobb színésznő kategóriájában a tavalyi győztes, Osvárt Andrea mellett Rezes Juditra, Törőcsik Franciskára, Farkas Franciskára, valamint Trokán Nórára is voksolhatnak az olvasók.

„Már jelöltek a Glamour Women of the Year díjára. Idén nem számítottam rá, de nagy örömmel tölt el, hogy elismerik a munkámat. "A jelöltek közül Törőcsik Franciskát és Rezes Juditot ismerem személyesen. Színésznőként még nem dolgoztunk együtt, de fotósként már álltak a kamerám előtt.” – árulta el Trokán Nóra, aki két éve egy különdíjjal gazdagodhatott a női magazin jóvoltából.
Idén először, két új kategóriában is díjazzák a hölgyeket.

A Legjobb kiegészítő tervező cím várományosai között szerepel Oláh Anna (Anna Amélie), Gulyás Sára (Pikk Pack), Anna Zaboeva, Ruszkai Orsi, illetve Abonyi Alma (Alma Abonyi) neve is. Sportolónők közül pedig Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna, Illés Fanni, Gyarmati Panka, valamint Kozák Danuta esélyes a Women of the Year díjára.

„Mivel napi két edzésem van, a kényelem és az egyszerűség jellemzi a ruháimat. Farmert, pólót, sportcipőt viselek legszívesebben, de olykor-olykor azon kapom magamat, hogy már két hete nem vettem fel farmert, mert melegítőben járkálok. A divat világát éppen azért tartom érdekesnek, és ezért is szeretek fotózásokra járni, mert ilyenkor olyan környezetbe, olyan ruhák és sminkek közé csöppenek, ami számomra eltér a mindennapitól, ugyanakkor nagyon tetszik.” – mondta Jakabos Zsuzsa, aki egy komoly vállműtét utáni rehabilitációt követően 2014-ben is kiváló eredményekkel büszkélkedhetett.

A legjobb magyar kiegészítők tervezőinek kategóriában Abonyi Alma formabontó táskái és ékszerei 2013-ban robbantak be a piacra, amelyeket nemcsak előszeretettel hív életre, de gyakran visel is. A külföldi nyitás mellett a jövőben ráadásul cipőkkel és bútorokkal is bővítené repertoárját.
„Boldog vagyok és megtisztelő, hogy ilyen nagyszerű hölgyek közé választottak engem is. Annak ellenére, hogy milyen pici ország vagyunk, rendkívül színes és igényes a divatpalettánk, nem szűkölködünk tehetségekben.” – vélekedett Alma. A fiatal tervező személyes ruhatárában is kiemelt szerephez jutnak a kiegészítők: „Az egyszerű darabokat kedvelem leginkább, amiket kiegészítőkkel remekül lehet hangulathoz vagy alkalomhoz igazítani.” – mesélt saját ízléseséről Alma, aki azt is elárulta leginkább szerettei társaság és az edzés kapcsolja ki.

Minden évben a hatodik kategória a legsármosabb férfiaké. Idén Decker Attila, Pál Dénes, Istenes Bence, Lakatos Levente és Felcser Máté száll ringbe a jeles címért.

A Glamour Women of the Year  jelöltjeire március 2-ig lehet szavazni a Glamour honlapján.

Glamour Women of the Year 2015
A legjobb divattervező:
Abodi Dóra, Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta (1975); Bódis Boglárka (Elysian);
Tóth Melinda (Daige); Cselényi Eszter (Celeni)
A legjobb színésznő:
Osvárt Andrea; Rezes Judit; Trokán Nóra; Farkas Franciska; Törőcsik  Franciska
A legjobb kiegészítő tervező:
Oláh Anna (Anna Amélie); Gulyás Sára (Pikk Pack); Anna Zaboeva; Ruszkai Orsi;
Abonyi Alma
A legjobb sportolónő:
Hosszú Katinka; Jakabos Zsuzsanna; Illés Fani; Gyarmati Panka; Kozák Danuta
A legjobb énekesnő:
Zséda; Hien; Odett; Csemer Boglárka (Boggie); Tóth Vera
A legsármosabb férfi:
Decker Attila; Pál Dénes; Istenes Bence; Lakatos Levente; Felcser Máté

Hirdetés