„A Fekete, a Barna meg az Ősz”.

Premier a New Orleans Clubban 2015. február 26-án 20 órakor.

A Lovag utcai New Orleans Clubban, Budapest exkluzív jazz klubjában „A Fekete, a Barna meg az Ősz” című zenés kamara előadás premierjére kerül sor. A 450 nm-en, két szinten, igényes belső terekkel kialakított New Orleans Club immár 13 éve fogadja vendégeit.

A  New Orleans Club a különleges programok, a zene és a kikapcsolódás jegyében az eddigiek folyamán többek között olyan neves hazai és külföldi előadók, zenészek, fellépéseinek a helyszíne volt, mint Al Di Meola, Osibisa, Candy Dulfer, John McLaughlin, Eszenyi Enikő, Koltai Róbert, a Pál Utcai Fiúk, a Budapest Bár, a Benkó Dixieland Band vagy a Group’n’Swing. Emellett  számos TV és film forgatásnak is otthont adott: Viva Comet, Megasztár, Dumaszínház, Hal a Tortán vagy az Állítsátok meg Teréz anyut. 

„A Fekete, a Barna meg az Ősz”
A néző egy füstös kávéházban indul a sors kiszámíthatatlan útjain kalandos utazásra. Társaként - a három szereplő mellett -, az élet sokszor megválaszolatlan kérdései, érzések, pillanatok, szerelmek és eredeti történetek szegődnek, miközben a hangulatot a humor és a jó zene fűszerezi.

A közel másfél órás előadás közreműködői Benkő Péter kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Abebe Dániel-Bebe, Fonogram-díjas énekes, a BackIIBlack együttes tagja és Kató Zoltán, a Fonogram-díjas előadóművész, zeneszerző-szaxofonos.
A produkció rendezője Mikó István, Jászai Mari-díjas színész.

Premier: 2015. február 26. csütörtök 20 óra
Következő előadás: 2015. március 19. csütörtök 20 óra
New Orleans Club, 1066 Budapest Lovag utca 5.