The Vodka Show március 21-én.

100 féle vodkát kóstolhatnak Budapesten.

A The Vodka Show Budapest felsorakoztatja a legnemesebb vodkafajtákat és egy szórakoztató show keretei között együtt ünnepeli a kultúráját az ínyenc közönséggel. 30 ország 100 féle vodkája várja az érdeklődőket. Ennyi vodkát egyszerre, egy rendezvényen még sosem láthatott a közönség Európában.

Az Európában egyedülálló sorozat, a The Vodka Show Budapest nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy a legnemesebb vodkafajtákkal és egy szórakoztató show keretei között együtt ünnepelje a vodka kultúrát az ínyenc közönséggel. Az exkluzív eseményen megismerhetik a világ legtisztább italának történetét, elkészítésének művészetét, gasztronómiai felhasználásának sokszínűséget.

A 2015. március 21-én megrendezésre kerülő maga nemében egyedülálló rendezvény helyszíne a Hotel Sofitel Chain Bridge nagy rendezvényterme lesz. A szervezők egy felejthetetlen, exkluzív föld körüli utazásra invitálják a látogatókat.
Az est folyamán a VIP jegyet váltóknak lehetőségük nyílik elfogyasztani egy ötfogásos vodka vacsorát, melynek keretében a vodka szülőhazájának, Oroszországnak a jellegzetes ételei kényeztetik a kulináris élvezetekre vágyókat.

A szervezők sokszínű szórakozási lehetőséget szeretnének biztosítani a jegyüket megváltóknak, ezért egy divatbemutatóval is kedveskednek, amelyet a letisztult vonalak, a ragyogás és a luxus jellemez, mindez a vodka és a gyémánt ihletése alapján. További szórakozási lehetőséget biztosít egy koktél show, ahol az ország legjobb15 mixere méri össze a tudását, valamint Király Linda csillogó hangja, a Frank Sinatra Tribute koncertje és a francia és orosz származású Dj Julian Bardakov. A The Vodka Show magyar állomását később külföldi nagy városok követik majd.

Jegyekért és részletes programleírásért keresse fel a The Vodka Show Budapest hivatalos oldalát.
Kapunyitás 14 órakor.

Hirdetés