2018. augusztus 21. - kedd

Eckü és a Mary Popkids tagjai szombaton a színpadról tudósítanak a VOLTról

Kinyomtatom...
FestivalBuddy

A Hősökből ismert Eckü és a Mary Popkids tagjai nyakukba veszik a FestivalBuddy-t.

A 4G segítségével a színpadról közvetítik a Telekom VOLT Fesztivál történéseit. A Telekom VOLT Fesztivál látogatói számára már nem ismeretlenek a FestivalBuddy-k, a monitorral, kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív nyakbavehető figurák, hiszen az őket vállukon szállító BuddyGuide-ok éppen úgy hozzátartoznak a soproni koncertek mindennapjaihoz, mint a sörsátor vagy a Nagyszínpad.

A Buddy-k és az őket mozgató önkéntes BuddyGuide-ok azonban elsősorban nem a fesztiválozók barátai, hanem azoké, akik valami miatt idén kimaradnak a VOLT örömeiből. A segítségükkel ugyanis oda nézhetnek be ahová csak szeretnének, és azzal ismerkedhetnek meg, akivel csak akarnak. Ehhez nincs más tennivalójuk, mint regisztrálni a festivalbuddy.hu oldalon, és rövidesen saját maguk mozgathatják számítógépről vagy okoseszközről a BuddyGuide nyakában ülő figurát. A lelkes fesztiválozók mellett a hétvégén ismert hazai előadók is vállalják, hogy nyakukba ültetik a FestivalBuddy-t, és megmutassák, nekik mit jelent a Telekom VOLT Fesztivál
2015-ben.

A Hősökből Eckü szombaton 15:20-tól lesz BuddyGuide, aki nem csak a backstage-be enged betekintést a kíváncsiaknak, de a színpadra is magával viszi a figurát, így aki bejelentkezik a festivalbuddy.hu oldalon, az olyan nézőpontból követheti az eseményeket, ahogy azt a fellépők teszik. Este 18 órától a Mary Popkids tagjai Sanyi és Kama veszik át a stafétát, ahogy a csapat tagjai fogalmaznak: „Megmutatjuk, hogy kell kommandózni a VOLT fesztiválon! Nem ismerünk lehetetlent! #megtanitunkelni #ninjafust”.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A TIANSEN melegít a bulin augusztus 29-én.

Sziget

A Sziget harmadik napján, azaz pénteken 82 ezer látogató követte a programok sokaságát.

Sziget

De mi nem is lehetnénk boldogabbak: a Summertime Sadness énekesnője, Lana Del Rey péntek este először lép fel nálunk szomorkás dalaival.