2018. június 20. - szerda

Nincs más hátra, mint Egerbe!

Kinyomtatom...
Egerbe! plakát

A Rádió Eger, az FM7 és Eger városa bemutatja: Nincs más HÁTRA, mint Egerbe!

Nyerje meg az egri hátizsákot és vigye el Eger jó hírét a világba! Eger Önkormányzata egy új játékra invitálja az egrieket. Július 6. és 10. között hallgassa az FM 7 műsorát, a 100.7-en. Figyelje a műsorvezető felhívását és küldje el a +36305783636-os SMS számra a „hátizsák" szót. Ha megcsörren a telefonja nincs más dolga, mint:
1. Elmondja a rádióhallgatóknak, hogy miért szeret Egerben élni és mit jelent számra az, hogy Eger az ő története is, és máris az Öné lehet egy egyedileg emblémázott Eger hátizsák és póló.
2. Elviszi magával a nyereményt a 2015-ös nyaralására a Tiszához, a Balaton partra, Londonba, Nyíregyházára, Görögországba, Párizsba, Visegrádra, vagy spanyolhonba, azaz a világon bárhová!
3. A vakáció során készít egy olyan szelfit, vagy más jellegű képet, melyen jól látható, hogy az Eger-hátizsák és póló a nyertessel együtt eljutott a világ valamely más pontjára, s ezt a képet feltölti a www.facebook.com/egrihatizsak oldalra.

A játék 2015. július 13-tól július 17-ig a Rádió Egerben folytatódik.
A játékfolyam főnyeremény-sorsolással zárul, a tét egy külföldi, egy belföldi utazás és egy értékes borcsomag!

Turistáknak:
Az Egerbe érkező turisták egy újabb, remek egri pihenést nyerhetnek, ha részt vesznek a játékban. A teendő a következő:
1. 2015. július 15-e és augusztus 15-e között az egri Tourinform irodában, vagy más belvárosi turisztikai információs ponton ki kell tölteniük egy rövid, Egerrel kapcsolatos kérdőívet. Az egy hónap során minden nap kisorsolunk egy hátizsákot és pólót, erről értesítjük a nyertes kérdőív kitöltőjét.
2. A szerencsés nyerteseknek az lesz a feladatuk, hogy készítsenek magukról szelfit, vagy más jellegű képet, melyen egy számukra kedves egri életkép, vagy helyszín mellett jól látható az egri emblémával ellátott hátizsák és póló. Ezt a fotót kell feltölteniük a www.facebook.com/egrihatizsak oldalra.
3. A beküldött fotók készítői között egy egri wellness hétvégét sorsolunk ki, így a fődíjas visszatérhet Egerbe és további egri történetekkel gazdagodhat.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

20 éves születésnap

Minden várakozást felülmúlóan növelte árbevételét a Praktiker 2017-ben.

Zsuffa Zsanna Lídia - kócsag

A 300 m2-nél valamivel nagyobb alkotás a XI. Bertalan Lajos utca 16. szám alatt található társasház tűzfalára került fel, tervezője Zsuffa Zsanna Lídia.

Cloverfield Lane 10

A Cloverfield Lane 10 a Paramount Nyári Mozi következő filmje!