Derby és Gasztroangyal Fesztivál a Kincsem Parkban

Lóversenyen fogadtak a hírességek.

Hétvégén még egy tűt sem lehetett volna leejteni a Kincsem Park lelátóin, több ezren voltak kíváncsiak a lóversenyekre és a futamokkal egy időben zajló Derby és Gasztroangyal Fesztiválra. Pénteken számos híresség is kilátogatott a Lovira, hogy az agár-, galopp- és ügetőversenyeken megtapasztalják a fogadás élményét.
Horváth Éva, Csisztu Zsuzsa, Istenes Bence, Harsányi Levente, Puskás Peti és a 4 for Dance tagjai is végigszurkolták a futamokat. A szerencséseknek sikerült megtöbbszörözniük a feltett összeget.

"Szerintem a lóversenyfogadás most éli igazán a reneszánszát, nagyon érdekes volt belecsöppenni. Főleg, hogy háromból kétszer még nyertem is! Az elsőnél azért vesztettem, mert változtattam a tippemen, de a másodiknál és a harmadiknál már ragaszkodtam az első gondolatomhoz, és nyertem. Annyira magával ragadott a hely, hogy az első nyereményemet rögtön be akartam forgatni, de azt mondták, hogy kötelező eltennem, mert különben nem lesz szerencsém, így inkább megtartottam" - mondta Horváth Éva.
A modellnek a többi hírességhez hasonlóan Horváth Zalán, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. ügyvezető igazgató helyettese segített a szabályok megértésében, és néhány gyors tippel is ellátta őket. Az ötleteknek vagy az első fogadók szerencséjének köszönhetően volt, aki megsokszorozta a feltett összeget.

"Most voltam először lóversenyen, és a fogadást is most próbáltam ki elsőként. A nagypapám viszont tudom, hogy nagyon szeretett járni, sokat sztorizott róla. Hozzá hasonlóan tétre és helyre is fogadtam, már az első szelvénnyel sikerült nyernem, háromezer forint ütötte a markom. Egyébként nem a pénz és a nyeremény érdekelt, hanem hogy megtapasztaljam azt az adrenalin fröccsöt, amit a szurkolás okoz, és ez meg is volt" - árulta el Puskás Peti, akinél néhányan sokkal kevésbé tudatosan töltötték ki a szelvényeiket.

"Komoly tudományos alapon tettem meg a tétjeimet: becsuktam a szemem, és ráböktem három lóra. Sajnos nem nyertem, viszont a hangulat nagyon jó volt. Gyönyörűek a lovak, nagyon jó volt nézni a futamokat, igazi közösségi élmény. Azért sem vagyok mérges, mert nem nyertem, mert bár aktívan próbálgatom a szerencsejátékokat, eddigi életemben még nem volt komoly nyereményem. Úgyhogy ezúton üzennék Fortuna Istenasszonyának, hogy ebben az évben egy nagy nyereményt valahogy juttasson" - mondta Harsányi Levente.

Az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence is most barátokozott először a fogadási típusokkal. Szerencsére volt ideje rá, ugyanis a 15 percenként induló futamokon váltogathatta, hogy Tétre (a győztes lovat kell eltalálni), Helyre (az első három helyen kell végeznie a játszott lónak), Befutóra (az első két helyezett lovat kell eltalálni, helyes sorrendben) vagy Hármasbefutóra (az első három helyezett lovat kell eltalálni, helyes sorrendben) próbál szerencsét.
"Pesti gyerek vagyok, de ezelőtt még soha nem voltam bent a Kincsem Parkban. Annyi közöm volt a lovakhoz, hogy kiskoromban voltam egy lovas táborban, de mégis már régen el szerettem volna jönni megnézni egy futamot. Sokan filmekben látunk csak ilyet, közben meg itt van Budapest szívében. Nagyon tetszett a hangulat, szerintem menő hely. Családoknak és fiataloknak is való, egy kicsit a régi időket idézi, amikor kiöltöztek az emberek, és egy program volt vasárnap kijönni a Lovira. Arról nem is beszélve, hogy egy kis odafigyeléssel és szerencsével szép összegeket lehet nyerni" - árulta el Bence.

Csisztu Zsuzsa férjével és barátaival érkezett a Lovira, szinte azonnal ráéreztek a lóversenyfogadás ízére.
"Az első megtett lovammal már nyertem is, jól tippeltem meg, hogy ő lesz a befutó. A sikerélményen túl nagyon élveztük, hogy visszajött az a hangulat, amit az ember csak a filmekben lát. Kitűnően éreztük magunkat, ehhez hozzájárult az is, hogy a közelünkben volt jónéhány hozzáértő, aki szakértő kommentárral tette érdekesebbé a futamokat" - mesélte Zsuzsa, aki még biztosan visszalátogat majd a Lovira.

A 4 for Dance tagjai, Illés Dániel, Enyedi Péter, Bárány Kristóf és Gál Sándor is a lelátóról szurkoltak a lovaknak. A táncosok profikhoz méltóan tanulmányozták a különböző futamokat és kérdezősködtek a tapasztaltabbaktól, így a végére sikerült megtöbbszörözniük a feltett összeget.

Zárásként együtt szurkolhattak az I. Kincsem Park Agár Derby futamában, ahol a győztes Natiry-ra 6-szoros pénzt lehetett nyerni.

Hirdetés