2018. február 18. - vasárnap

Mulatós fesztivált rendeznek Budapesten

Kinyomtatom...
Mulatós Fesztivál logó

40 fellépő, 300 kiállító gasztrokínálata, több mint 18.000 négyzetméteren.

Magyarország eddigi legnagyobb mulatós fesztiválját a Mulatós és Retro Fesztivált rendezik meg szeptember 11-én és 12-én Budapesten, a Groupama Aréna melletti Fradi parkolóban. A kétnapos rendezvényen több mint 40 fellépő szórakoztatja majd a közönséget, köztük olyan ismert zenészek, mint Nótár Mary, Bódi Guszti, Nagy Feró, Zoltán Erika, Bunyós Pityu, Rakonczai Imre, a Groovehouse, az Animal Cannibals, Lagzi Lajcsi és Dévényi Tibi bácsi.

A Mulatós és Retro Fesztivál két nagyszínpadja körül 300 kiállító gasztrokínálatával találkozhatnak az érdeklődők, köztük különleges street food ételekkel, sajtkóstolással, valamint számos kézműves itallal, borfaluval és pálinka udvarral.

A Kézműves Sörök Utcájában megtalálhatjuk kedvenc söreinket, sőt belépőket nyerhetünk a III. Oktoberfest Budapest fesztiválra. A Pálinka Udvarban több mint 30 fajta pálinkát kóstolhatunk, és mellettük a Sajtok hegyei hívogatnak.
Szombaton délután malacsütés, ökörsütés és kolbásztöltés is lesz.

A jó hangulatról a Kocsmai Játékok Sátra is gondoskodik, ahol 400 négyzetméteres területen várják az erejüket kocsmasportban összemérő játékosokat, pénteken kocsmaolimpiát is rendeznek a legügyesebbeknek. A kocsmai sporteszközök, mint csocsó, sörpingpong, sörbilliárd, sörös rekesz mászás, sörivó verseny várják a jelentkezőket.

A családosoknak tanyasi színpaddal készülnek napközben a szervezők, ahol egész napos népi játékokkal tölthetik kellemesen az időt. Esténként a retro sátorban a 60-as, 70-es és 80-as évek hazai reklámjait idézik fel egy kis kertmozizás keretében, amely szintén felhőtlen és mókás pillanatokat ígér.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

plakát

A Visegrádi Csoport országainak alkotásaiból rendez filmfesztivált az Uránia Nemzeti Filmszínház 2018. február 14. és 17. között a KKM–Balassi Intézet megbízásából.

plakát

Február 7. és március 7. között szerdánként 18 órától ingyenes filmvetítések a Blinken OSA Archívumban.