2018. augusztus 21. - kedd

Mulatós fesztivált rendeznek Budapesten

Kinyomtatom...
Mulatós Fesztivál logó

40 fellépő, 300 kiállító gasztrokínálata, több mint 18.000 négyzetméteren.

Magyarország eddigi legnagyobb mulatós fesztiválját a Mulatós és Retro Fesztivált rendezik meg szeptember 11-én és 12-én Budapesten, a Groupama Aréna melletti Fradi parkolóban. A kétnapos rendezvényen több mint 40 fellépő szórakoztatja majd a közönséget, köztük olyan ismert zenészek, mint Nótár Mary, Bódi Guszti, Nagy Feró, Zoltán Erika, Bunyós Pityu, Rakonczai Imre, a Groovehouse, az Animal Cannibals, Lagzi Lajcsi és Dévényi Tibi bácsi.

A Mulatós és Retro Fesztivál két nagyszínpadja körül 300 kiállító gasztrokínálatával találkozhatnak az érdeklődők, köztük különleges street food ételekkel, sajtkóstolással, valamint számos kézműves itallal, borfaluval és pálinka udvarral.

A Kézműves Sörök Utcájában megtalálhatjuk kedvenc söreinket, sőt belépőket nyerhetünk a III. Oktoberfest Budapest fesztiválra. A Pálinka Udvarban több mint 30 fajta pálinkát kóstolhatunk, és mellettük a Sajtok hegyei hívogatnak.
Szombaton délután malacsütés, ökörsütés és kolbásztöltés is lesz.

A jó hangulatról a Kocsmai Játékok Sátra is gondoskodik, ahol 400 négyzetméteres területen várják az erejüket kocsmasportban összemérő játékosokat, pénteken kocsmaolimpiát is rendeznek a legügyesebbeknek. A kocsmai sporteszközök, mint csocsó, sörpingpong, sörbilliárd, sörös rekesz mászás, sörivó verseny várják a jelentkezőket.

A családosoknak tanyasi színpaddal készülnek napközben a szervezők, ahol egész napos népi játékokkal tölthetik kellemesen az időt. Esténként a retro sátorban a 60-as, 70-es és 80-as évek hazai reklámjait idézik fel egy kis kertmozizás keretében, amely szintén felhőtlen és mókás pillanatokat ígér.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Sziget

A Sziget harmadik napján, azaz pénteken 82 ezer látogató követte a programok sokaságát.

Sziget

De mi nem is lehetnénk boldogabbak: a Summertime Sadness énekesnője, Lana Del Rey péntek este először lép fel nálunk szomorkás dalaival.

plakát

A Szent István ünnepe köré szervezett augusztusi Székesfehérvári Királyi Napok programsorozat kiemelkedő eseménye a Musica Sacra-koncert.