Bon Bon - 20 éves jubileumi nagykoncert barátokkal

Bon Bon az Édes napok keretében a Budai Várban szeptember 19-én.

Egy zenekar, aki 20 éve folyamatosan koncertezik és jelentet meg lemezeket.
Egy zenekar, aki ezalatt a két évtized alatt nem tartott szünetet, nem oszlott fel és nem alakult újra.
Egy zenekar, aki ezen idő alatt nem cserélt tagokat: Szolnoki Péter és Török Tamás a zenekarral, fellépőkkel, a vendégekkel és persze kitartó és hűséges közönségükkel ezt a 20 évet ünnepli meg.

A fiúk ezt a koncertet nem lezárásnak szánják, hanem egy kis visszatekintésnek, közös ünneplésnek, amelyhez vendégeket is hívtak. Olyanokat, akik valamilyen formában részt vettek a zenekar életében: közös dalt énekel velük Auth Csilla és Ganxsta  Zolee, de fellép még Fehérvári Gábor Alfréd és Balázs Fecó is.
Ezalatt az időszak alatt 14 albumot jelentettek meg és olyan slágereik voltak, mint többek között a Valami Amerika, a Köszönöm, hogy vagy nekem, a Szexepilem, a Haverok, Buli, Szamba, a Hétvégi királylány, a Válassz engem vagy a Viva Espana és még sok más.

A fiúk továbbra sem zárják be a „slágergyárat”, hiszem Best of kiadványuk után hamarosan megjelenik a 15. albumuk, amelynek első kislemeze, a Nem leszek trendi egy olyan Bon Bon dal, amely szókimondóan tart görbe tükröt a felületessé vált, külsőségekről szóló világnak és magamutogató sztárocskáknak.
A Bon Bon együttes mindennapjait a próbák és a 20 éves születésnapi koncertjük körüli teendők teszik ki, hiszen szombaton a Budai Várban az Édes napok keretében barátaikkal együtt ünneplik fennállásuknak két évtizedét.

A próbákon természetesen részt vettek a vendégek is: Balázs Fecó, Auth Csilla, Ganxsta Zolee és Fehérvári Gábor Alfréd. Balázs Fecó mindig is nagy példaképe volt a zenekarnak, így Szolnoki Péter és Török Tamás nagyon boldogok, hogy egy színpadon állhatnak vele. Auth Csilla természetesen nem maradhat távol, hiszen a Féltelek című slágert Peti vele énekelte. Fehérvári Gábor Alfréd, aki a Rising Star-ban tűnt fel, a fiúk szerint nagyon tehetséges, ő pedig nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a Bon Bon egyik vendége lehet a koncerten. Ganxsta Zolee régi nagy haverja a fiúknak: barátságuk akkor mélyült el, amikor egy síelésről szóló forgatásra egyikőjük sem vitt sílécet. Szegény tévések az utolsó nap már könyörögtek nekik, hogy legalább álljanak rá egy-egy lécre. Végül engedelmeskedtek nekik, sőt a Bon Bon egyik albumának címadó dala, a Kapod, amit látsz! is ott született a szállodaszobában.