2018. február 25. - vasárnap

Légi „divatbemutató”

Kinyomtatom...
„divatbemutató”

Okkersárga, mélybordó, méregzöld – visszavonhatatlanul megérkezett az ősz a divat világába is.

Légi „divatbemutatón” elevenednek meg a szezon legstílusosabb darabjai:
a plafonról belógatott szettek inspirációként szolgálnak és az ősz meghatározó színeit, ruhadarabjait mutatják be eddig nem látott módon.
A MOM Park extrém dekorációval mutatja be, hogy milyen szettekkel vágjunk bele a hűvösebb évszakba.

A homogén összeállításokon is látszik, hogy idén a földszínek közül a csokibarna és a camel a kedvenc, de továbbra is sláger a sárga, bár a vanília helyett már inkább az okkeres árnyalatát találjuk meg az üzletek kínálatában.
A lilába hajló mélybordó és a méregzöld is divat ősszel.

A markáns színek mellett a különböző anyagokat is bátran variálhatjuk, így a lakkot és a szőrmét is becsempészhetjük öltözetünkbe, a bőr vagy bőrhatású szoknyák, nadrágok pedig szépen kiemelik az alakot.

Október első hétvégéjén ráadásul a Shopping Days alkalmával kedvezményesen vásárolhatjuk meg a legsikkesebb darabokat a MOM Parkban.
A stylistok tanácsa, hogy ne burkolózzunk feketébe vagy szürkébe, és ne csak ruházatunk, hanem kiegészítőink kiválasztásánál is nyúljunk a merészebb árnyalatokhoz. Egy bordó kalap, egy sárga vagy éppen zöld táska nem csak a hangulatunkat dobhatja fel az esős őszi napokon, de az elismerő pillantások sem fognak elmaradni.
További információ a MOM Park Shopping Days-ről itt.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

A Pedagógus Expón

A kiállítók között volt a Fővárosi Nagycirkusz is, innovatív cirkuszpedagógiai programjával.

díjátadó

A többszörös fesztiváldíjas artistaművészt, ifj. Simet Lászlót és csapatát Arany- és különdíjjal jutalmazták a The Astronauts című számukért a XI. Albacete Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Delight IPA

Egész estés sör debütál a kézműves magyar főzde és a világmárka összefogásával.