’Freakend’ a belváros szívében

Halloween partival vár a KIOSK.

Ünnepelje a Halloweent a KIOSK-ban, ahol igazi szellemkastély hangulat várja, október 30-tól három napon keresztül. Budapest népszerű találkozóhelye segít jelmezbe bújni és a sminket is elkészíti!

A halloweeni ’Freakend’ őrület már pénteken kezdetét veszi a hagyományos Dinner Party extra kiadásával. Október 31-én, szombaton este egy feledhetetlen Cocktail Party-val folytatódik. A halloweeni dekorációban a bulihangulatot Andrew J ütemei fokozzák, a kísérteties hétvégét az erre az alkalomra készített ínycsiklandó falatok és koktélok koronázzák meg.

Ahhoz, hogy a város legmenőbb és legrémisztőbb jelmezeibe bújhasson, a KIOSK ad segítséget. A helyszínen 20:30-23:30 között sminkes várja, továbbá a Maszka jelmezkölcsönzőben (Bp. VI.kerület Teréz krt. 6.) a "KIOSK Halloween" jelszó bemondásával 10% kedvezményben részesül.

Vasárnap pedig a családoké és a gyerekeké a főszerep: kedvezményes Sunday Brunch, kézműves gyerekprogramok, arcfestés és jelmezverseny várja a kikapcsolódni vágyókat 12:00-17:00 között.
Hétvégi menü:
• Zöld pisztácia kérges Jakab kagyló vérnarancs zselével és ropogós salátákkal
• Vaddisznóval és erdei gombákkal töltött fekete tészta Beaufort sajt mártással és bébi spenóttal
• Fűszeres sütőtök tart szilvafagylalttal és tejszínhabbal
A Coctail Party időpontja: október 31. 21.00
KIOSK Budapest (1052 Március 15. tér 4.)
További információ és asztalfoglalás itt..
A belépés ingyenes!

Hirdetés