President Bongo (GusGus), Peter Kruder és Nicola Conte Budapesten

Exclusive - limitált férőhelyes - klubbestekkel várja a budapesti VOLT Bar az elektronikus zene rajongóit az Akvárium Klubban.

Februártól a kortárs elektronika igazi klasszikusaival erősít az Akvárium kis klubja, a VOLT Music Bar. Február 6-án a GusGus géniusza és alapító tagja, President Bongo invitál vérpezsdítő éjszakára, ahol lesz techno, house és minden, ami épp ennek a zenei géniusznak az ördögi agyába ötlik.

Márciusban Peter Kruder All Night Long szettje ígérkezik az egyik legjobban várt eseménynek, de a VOLT-ban zenél a nu-jazz egyik legmeghatározóbb alakja, Nicola Conte is.

A hazai felhozatal mellett sem mehetünk el szó nélkül: a VOLT Bar rezidensei között üdvözölhetjük Gabor Kraft remekbeszabott sorozatát az Invisible Lightot, a Truesounds csapat két-havi estjét, a GLOW-t, de megszokott teltházzal jelentkezik a Deep in the City, a Made Inn, a Girly (Karányi & HiFly), a Get Exited (Mateo & Spirit), és a DJ Gozth vezette r’n’b/hip-hop/trap night.

A VOLT Music Bar minden pénteken és szombaton a hazai DJ-k legjobbjait sorokoztatja fel a lemezjátszók mögött, a jó zenékhez pedig igen hamar hozzá lehet szokni…