2019. január 22. - kedd

Megújul a nagykorúvá váló Valentin-napi Páros Teniszverseny

Kinyomtatom...
A Kupa

A Magyar Borok Útja Rallye Rendezvényszervező Kft. (korábban Regő Kft.) hagyományos évadnyitó teniszgálája.

Február 13-án, szombaton XVIII. alkalommal ragadnak teniszütőt az üzletemberek, politikusok, neves közéleti személyiségek, sportolók, hogy a hagyományoknak megfelelően megmérkőzzenek a Valentin-napi Páros Teniszversenyen. A népszerű sportesemény egyúttal az üzleti és baráti kapcsolatok építésére is szolgál, és a teniszgálát követően, szombat este, egy elegáns díjátadóval egybekötött vacsorán egy pohár bor mellett folytatódhatnak a kötetlen beszélgetések.

Az évadnyitó teniszgálán a Tabáni Tenisz Centerben ezúttal is legalább 28 páros méri össze tudását. A rendezvény célja, hogy a sportolással egybekötött kapcsolatépítő program hozzájáruljon a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, lehetőséget adva a szabadidő aktív eltöltéséhez.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a jól megszokott sportbarátok körét új tagok, üzletemberek és közéleti személyiségek egészítik ki, ami a hagyományok megőrzése mellett felpezsdítheti a mérkőzések hangulatát, valamint új lendületet adhat az üzleti és baráti kapcsolatok építésének és ápolásának egyaránt. A tervek szerint ismét a versenyzők között köszönthetjük Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Fazakas Szabolcsot, az Európai Számvevőszék tagját, Érsek-Csanádi Lászlót, a Porsche Hungaria általános igazgatóját, valamint Kenderesi István, Rakonczai Viktor zenészt, Sallai Sándor, Sebők Vilmos egykori válogatott labdarúgókat.
A szokásoknak megfelelően február 13-án, szombaton 9 órától kb. 15 óráig zajlanak a selejtezők és a tétmeccsek, mindeközben kellemes környezetben csabai kolbászkóstoló, az elmaradhatatlan kártya partik, meglepetések, no meg persze borkóstoló teszi feledhetetlenné a hangulatot.

A mérkőzések végeztével, a délutáni pihenő alatt a rendezvény átköltözik a főváros egyik legexkluzívabb helyszínére, a patinás Pesti Vigadó Éttermébe, ahol folytatódik a Valentin-napi élményprogram, és egy ünnepi díjátadóval egybekötött, a februári báli szezon hangulatának megfelelő gálavacsora fogadja a vendégeket.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csadi Zoltán

Január 22-én Csadi Zoltán színész Petőfi útirajzok előadása.

Nagyi projekt

Január 22-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Kino Cafe mozi rendhagyó műsorral várja a közönséget: egész nap kizárólag hazai alkotásokat vetítenek.

plakát

Naomi Battrick szerint a nők alapvetően biztosítják a konfliktust.