Szerelmesek napja a József Attila Színházban

Különleges Valentin napi eseményekkel és kedvezménnyel kedveskedik nézőinek február 13-án, szombaton József Attila Színház.

Páros jegy akció! Szerelmespároknak az Angyalföldi ballada február 13-i előadására a február 9. és 13. között megvásárolt páros jegyek esetén a második jegy árából 50% kedvezményt ad a József Attila Színház. A 19 órakor kezdődő előadás nézőit ezen felül kulisszajárással és meglepetés programokkal várják 16:00 órától, előadás után pedig a színház művészeinek mini koncertjén vehetnek részt!

Programok:
• 16:00 órától páros fotózás a Boldogság című darabunk fotó fala előtt
• 17:15 kulisszajárás
• 19:00  Angyalföldi ballada előadás
• 21.45 Jónás Andrea énekel
• 22:00 kvízjáték Jakus Szilviával és Chajnóczki Balázzsal, meglepetés ajándékokkal
• 22:15 mini koncert- Szerelmes dalok Zöld Csaba- Blazsovszky Ákos előadásában
A fotózáson és a kulisszajáráson történő részvételi szándékot az info@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen lehet jelezni február 12. 18:00 óráig!

Selmeczi Bea - Verebes István - Korál Együttes: Angyalföldi ballada
zenés ballada két részben
Meddig kereshetünk kifogásokat, hibáztathatjuk társadalmi és szociális körülményeinket, ahelyett, hogy felelősséget vállalnánk tetteinkért? Erre a kérdésre keresi a választ az előadás. A parasztfiúból gyári munkássá váló Makra Vince igazi antik tragédiahős. Hübrisze annyiban tér el az antik hagyományokétól, hogy ott a hősök saját felsőbbrendűségük tudatában követik el a drámai vétséget, istenként ítélkezve, míg Makra Vince éppen komplexusai miatt kerül hasonló helyzetbe. Makra Vince hiába költözik Pestre egy jobb élet reményében, éhbérért robotol egy gyárban. Jóképű fiú, félénksége és elveszettsége miatt a nők messze elkerülik. Aztán megismerkedik Gabival. A nő először visszautasítja, de rövidesen kiderül, hogy csak azért, mert elvált asszony gyerekkel, és a korabeli erkölcsök szerint az ilyen nem feleségnek való. A balladisztikus darab nem csak egy tragikus szerelem állomásai követi nyomon, hanem a 60-as évek meghatározott sajátosságait és körülményeit is. Balázs Fecó dalai egyszerre érzékeltetik a balladisztikus hangvételt és a reményt egy jobb életre.

Hirdetés