Egy régen várt Roadshow valóra válik

Első állomás: 2016. Április 14., Csütörtök, 10:00-18:00, Egyetem tér, Budapest.

A Face Team Akrobatikus Sport Színház országjáró bemutató sorozata Magyarországon. Látványos előadások, labdazsonglőr tanoda, kreatív versenyek, akrobatika oktatás kezdőknek, játékok és nyeremények, sztárvendégek.

Töltsön el egy napot a Face Team győri akadémiájának, a Face Team Youngsters és a Face Team Girlies társaságában. Egész napos kosárlabda és akrobatikus bemutatók, játékok. Sztárvendégek: Boros Zoltán, Báder Márton, Dávid Kornél, Lóránt Péter. Az ő társaságukban 15:00 és 16:00 óra között a Testnevelési Egyetem megjelenését ünnepeljük. A Face Team csapata világszínvonalú, magyar érték, tagjai rendkívüli előadóművészek. A csapat egyedülálló előadásai, a nézők korától és nemétől függetlenül, rendkívül közkedveltek. A nyílt sportnap típusú, közönséget és családokat megmozgató programsorozat egyedi szórakoztatást biztosít.

A rendezvénysorozat általános célkitűzése a magas szintű, aktív szórakoztatás, az akrobatikus sport elemek látványos tárházának bemutatása, alapfokú oktatása és ladbazsonglőr tanoda üzemeltetése. Az országjáró akrobatikus bemutatók rendezvénysorozat egyértelmű célja, hogy felhívja a figyelmet az aktív élet előnyeire. Előtérbe helyezve az egészséges életmód, a családi értékek fontosságát. Kihangsúlyozva a sport-, közösség- és személyiségfejlesztő hatását.

A Face Team Magyarország első akrobatikus sport színháza, amely különleges sport-show bemutatókat tart: akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, break tánc szerepel a palettájukon. A 2004-ben alakult csapat 18 tagból áll, és minden esetben a helyhez és az igényekhez igazítják fellépőik számát és a bemutató jellegét. Folyamatosan várják a jelentkezőket, bárki csatlakozhat hozzájuk, aki kellően ügyes és elszánt. Magyarországon és világszerte már több, mint 900 alkalommal léptek fel olyan rangos eseményeken, mint a NBA, FIBA mérkőzések, nemzetközi fesztiválok, revű és cirkusz showk.

A csapat 2012-ben a legnagyobb angol tehetségkutató show műsor, a Britain’s Got Talent elődöntőjéig jutott, nemzetközi reklámfilmekben szerepelt, illetve a milliós látogatottságokat elérő népszerű YouTube rendező filmjében népszerűsítette Magyarországot.
Együttműködő partnerek: TE, MKOSZ, AirTrack Factory. Az esemény támogatói: MagNet Közössegi Bank, Riders, Pad Thai, Bartendaz.