2018. február 20. - kedd

Sosem látott érdeklődés a Fővárosi Nagycirkusz műsora iránt

Kinyomtatom...
Atlantisz gyermekei plakát

Minden jegy elkelt, de …..

…további 9.000 szabad hely került felszabadításra a Kitűnő tanuló-knak  szóló ajándékkuponok érvényesítésére a Fővárosi Nagycirkuszban!

"Tisztelt Cirkuszbarát érdeklődő! Tisztelt szülők! Kedves kitűnő tanuló gyermekek!
Az Atlantisz gyermekei című produkció iránti kereslet minden eddigi képzeletet felülmúl, emberemlékezet óta nem volt ekkora érdeklődés a Fővárosi Nagycirkusz műsora iránt. Eddig a Fővárosi Nagycirkusz 11.569 kitűnő tanuló számára biztosított – 15 millió 695 ezer 900 forint értékben – ingyenes belépési lehetőséget. Összesen 164.033 fizető néző látta az előadást 5 hónap alatt, augusztus végéig további 33.000 jegy kelt el elővételben.
Tárgyalásokat folytattam a fellépő művészekkel, és további 9.000 jegyet szabadítottam fel a kitűnő tanulók és családtagjaik számára. Ebből 6000 helyet az Atlantisz gyermekei előadásunkra, 3000 jegyet pedig a most készülő Lúdas Matyi a cirkuszban című produkciónkra.
A tervezett plusz előadások időpontjai a kitűnő tanulók számára:
2016. augusztus 17. 13.00  Atlantisz gyermekei
2016. augusztus 19. 11.00  Atlantisz gyermekei
2016. augusztus 24. 13.00  Atlantisz gyermekei
2016. augusztus 26. 11.00  Atlantisz gyermekei
2016. október 5. 15.00  Lúdas Matyi a cirkuszban
2016. október 6. 15.00  Lúdas Matyi a cirkuszban
Megértését kérjük azon nézőinknek, akik már látták az előadást, és másodszorra, harmadszorra vásárolnának jegyet. Kérjük, e feledhetetlen élmény tudatában engedjék most át a vásárlás lehetőségét elsősorban a kitűnő tanulóknak, hogy beválthassák ajándékkuponjaikat, s szüleikkel, testvéreikkel megnézhessék a produkciót.
Legelőször a korábban e-mailben jelentkezőket hívjuk vissza, ezt követően a fennmaradó szabad helyeket közzétesszük, és más érdeklődők is szabadon válthatnak jegyet az előadásokra.
Ismételten gratulálunk a kitűnő tanulóknak! Cirkuszunk dolgozói éjt nappallá téve dolgoznak, hogy kiszolgáljuk őket, és maradandó élménnyel jutalmazzuk - saját hatáskörben és saját költségünkre – a jó tanulmányi eredményüket.
Azonban szeretnék kérni is Önöktől valamit: Igazgatóként fájdalommal tapasztaltam a megszaporodó kemény hangvételű, néha durva véleménynyilvánítást a cirkusz Facebook-oldalán vagy vendégkönyvünkben. Megértem egyesek csalódottságát, higgyék el, mindenki erőn felül dolgozik, eddig 16 millió forintnál jár az az érték, amelyet a cirkusz ajándékaként jegyek formájában kiosztottunk. Kérem, ha előadásunk, vagy munkánk tetszik Önöknek, annak is adjanak hangot! Megújítjuk ezt a művészeti ágat, és ehhez az Önök segítő, támogató megjegyzéseire is nagy szükségünk van."
Tisztelettel,
Fekete Péter igazgató
Fővárosi Nagycirkusz

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Kihagyhatatlan tavaszi és nőnapi program.

Valami Amerika 3 poster

Több mint 116.000 néző látta az első hétvégén.

fotó Ignácz Bence

A Békéscsabai Jókai Színház bemutatta Alan Alexander Milne Micimackó című mesejátékát Tege Antal rendezésében.