2017. október 23. - hétfő

East Gipsy Band feat. Tim Ries

Kinyomtatom...
plakát

A koncert a jazz és a világzene rajongói számára kihagyhatatlan alkalom.

A műfaj egyik legkiválóbb magyar formációja, az East Gipsy Band egy világklasszissal, Tim Riesszel lép fel az Auróra színpadán. (Budapest, 1084 Auróra utca 11.)

Az amerikai zenész neve a Rolling Stones turnézenekarának állandó tagjaként vált ismertté. Emellett olyan világhírű popzenészekkel dolgozott már, mint Stevie Wonder, Paul Simon és Michael Jackson, a jazz nagyjai közül pedig többek között Red Garlanddal, Hank Jonesszal, Phil Woodsszal és Tony Bennettel is zenélt együtt.
Az East Gipsy Band nagyszerű kezdeményezés a roma zenei hagyomány és a jazz ötvözése terén élvonalbeli magyar roma zenészekkel. Ez a szenzációs csapat már turnézott Kanadában és az Egyesült Államokban is. Hatalmas sikert arattak a legendás New York-i Blue Noteban és a Detroit Jazz Fesztiválon is.
A legendás szaxofonossal kiegészült zenekar egyenesen Párizsból érkezik hozzánk.

Január 15. 20:00
East Gipsy Band feat. Tim Ries

Jegyárak:
Elővételben: 1500 Ft, diákoknak 1200 Ft
A koncert napján: 2000 Ft, diákoknak 1500 Ft

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Gödör Klub szervezői igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy legyen benne minden, ami a Gödör Klub: kiállítás, irodalom, koncertek, kortárs tánc és színház.

logo

Meghökkentő helyszínek, rendhagyó kísérletek, kihagyhatatlan programok a Fesztivál utolsó négy napján is, szerte a városban!