2018. november 15. - csütörtök

East Gipsy Band feat. Tim Ries

Kinyomtatom...
plakát

A koncert a jazz és a világzene rajongói számára kihagyhatatlan alkalom.

A műfaj egyik legkiválóbb magyar formációja, az East Gipsy Band egy világklasszissal, Tim Riesszel lép fel az Auróra színpadán. (Budapest, 1084 Auróra utca 11.)

Az amerikai zenész neve a Rolling Stones turnézenekarának állandó tagjaként vált ismertté. Emellett olyan világhírű popzenészekkel dolgozott már, mint Stevie Wonder, Paul Simon és Michael Jackson, a jazz nagyjai közül pedig többek között Red Garlanddal, Hank Jonesszal, Phil Woodsszal és Tony Bennettel is zenélt együtt.
Az East Gipsy Band nagyszerű kezdeményezés a roma zenei hagyomány és a jazz ötvözése terén élvonalbeli magyar roma zenészekkel. Ez a szenzációs csapat már turnézott Kanadában és az Egyesült Államokban is. Hatalmas sikert arattak a legendás New York-i Blue Noteban és a Detroit Jazz Fesztiválon is.
A legendás szaxofonossal kiegészült zenekar egyenesen Párizsból érkezik hozzánk.

Január 15. 20:00
East Gipsy Band feat. Tim Ries

Jegyárak:
Elővételben: 1500 Ft, diákoknak 1200 Ft
A koncert napján: 2000 Ft, diákoknak 1500 Ft

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.

Németh Ferenc

Németh Ferenc az egyik legsikeresebb magyar származású, mostanra nemzetközi hírnevet szerzett, sőt nevét, a jazz arcvonalában, a tengerentúlon is az elsők között jegyzik.