Mezítlábas Zenészekkel készül közös koncertre Lackfi János

Komolyzenei szalon a Zwack Múzeumban.

Sirálytoll kalapács címen ad koncertet a Mezítlábas Zenészek művészcsoport két alapítója - Koltai Katalin illetve Bodrogi Éva - és Lackfi János a Zwack Múzeum és Látogatóközpontban. A Négynegyed című hangversenysorozat téli előadása a vers és a zene közötti szimbiózis létrehozására épül.

A Zwack Múzeum és Látogatóközpont 2014 szeptemberében indította útjára a Négynegyed című zenei programsorozatot, amely évszakonként más-más zenei irányzatba enged betekintést, különböző műfajok közötti találkozások életre hívásával.

A négy zenei estből álló hangversenysorozat utolsó előtti állomásának fő témája a zene és a költészet közötti kapcsolat lesz. A január 27-i koncerten Lackfi János versei és történetei mellett különleges zenei ritkaságokat is hallhatunk majd Bodrogi Éva énekművész és Koltai Katalin gitárművész előadásában. Az est az izgalmas Sirálytoll kalapács címet kapta, és a folyamatos változás erejének érzését hivatott megteremteni a közönség soraiban ülők számára.

A Négynegyed rendezvényein részt vett többek közt Fekete László főkántor, Falusi Mariann, Szalóki Ági, Herczku Ágnes énekes, Sárik Péter, Dresch Mihály, Lukács Miklós jazz muzsikus, Hegedűs D. Géza színművész is.
A korábbi előadásokhoz hasonlóan azok számára, akik az esemény kezdése előtt egy órával érkeznek meg, különleges programmal készül a Zwack Múzeum: a látogatók múzeumi túra keretében nyerhetnek betekintést a helyszínen található varázslatos régi lepárlóba, az „Unicum szívébe”.K

Közreműködik:
Lackfi János – vers, próza
Bodrogi Éva – ének
Koltai Katalin - gitár, lant
Jegyvásárlás és további információ: a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontban.
2017. január 27., péntek 19:30
Helyszín: Zwack Múzeum és Látogatóközpont:
Budapest, IX. kerület Dandár u. 1.

Hirdetés