2018. november 17. - szombat

Mezítlábas Zenészekkel készül közös koncertre Lackfi János

Kinyomtatom...
plakát

Komolyzenei szalon a Zwack Múzeumban.

Sirálytoll kalapács címen ad koncertet a Mezítlábas Zenészek művészcsoport két alapítója - Koltai Katalin illetve Bodrogi Éva - és Lackfi János a Zwack Múzeum és Látogatóközpontban. A Négynegyed című hangversenysorozat téli előadása a vers és a zene közötti szimbiózis létrehozására épül.

A Zwack Múzeum és Látogatóközpont 2014 szeptemberében indította útjára a Négynegyed című zenei programsorozatot, amely évszakonként más-más zenei irányzatba enged betekintést, különböző műfajok közötti találkozások életre hívásával.

A négy zenei estből álló hangversenysorozat utolsó előtti állomásának fő témája a zene és a költészet közötti kapcsolat lesz. A január 27-i koncerten Lackfi János versei és történetei mellett különleges zenei ritkaságokat is hallhatunk majd Bodrogi Éva énekművész és Koltai Katalin gitárművész előadásában. Az est az izgalmas Sirálytoll kalapács címet kapta, és a folyamatos változás erejének érzését hivatott megteremteni a közönség soraiban ülők számára.

A Négynegyed rendezvényein részt vett többek közt Fekete László főkántor, Falusi Mariann, Szalóki Ági, Herczku Ágnes énekes, Sárik Péter, Dresch Mihály, Lukács Miklós jazz muzsikus, Hegedűs D. Géza színművész is.
A korábbi előadásokhoz hasonlóan azok számára, akik az esemény kezdése előtt egy órával érkeznek meg, különleges programmal készül a Zwack Múzeum: a látogatók múzeumi túra keretében nyerhetnek betekintést a helyszínen található varázslatos régi lepárlóba, az „Unicum szívébe”.K

Közreműködik:
Lackfi János – vers, próza
Bodrogi Éva – ének
Koltai Katalin - gitár, lant
Jegyvásárlás és további információ: a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontban.
2017. január 27., péntek 19:30
Helyszín: Zwack Múzeum és Látogatóközpont:
Budapest, IX. kerület Dandár u. 1.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Immár harmadik alkalommal jelentkezik az Olasz Gasztronómiai Világhét november 19 és 25 között.

jelenet

Könnyed vígjáték, Szurdi Miklós rendezésében.

plakát

November 7-én az Erkel Színházban az ősi, a tradicionális, a bibliai összekeveredik a szimfonikus-rockkal és akár az operával.