Organikus bormustra másodszor a DiVino Gozsduban

DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special.

8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Március 1-én 18:00-20:00 óráig idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.

Juniborászaink: Hernyák Tomi, Kis Tamás, Pfneiszl Katrin, Demeter Endre, Wille Baumkauff  Stefán, Franz Weninger, Gere Andrea, Árvay Angelika
Vendégország: Ausztria.

Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:

Fritsch Riesling Wagram 2015
Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein 2015
Feiler Blaufränkisch Umriss 2013

Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.