Nem csupán a hajmeresztő kalandokkal, hanem a hosszával is kielégíti majd a közönséget a Mission: Impossible – A végső leszámolás, ugyanis 169 perces, vagy ha így jobban tetszik, 2 óra 49 perces a produkció. Az alkotók azt ígérik, ez a csaknem három óra nem tűnik majd hosszúnak a pergő akcióknak köszönhetően.

DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special.
8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Március 1-én 18:00-20:00 óráig idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.
Juniborászaink: Hernyák Tomi, Kis Tamás, Pfneiszl Katrin, Demeter Endre, Wille Baumkauff Stefán, Franz Weninger, Gere Andrea, Árvay Angelika
Vendégország: Ausztria.
Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:
Fritsch Riesling Wagram 2015
Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein 2015
Feiler Blaufränkisch Umriss 2013
Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.