Friss Termés

Magyar iparművészek szalonbemutatója.

A fehérvárcsúrgói Károlyi Kastély első alkalommal ad otthont a 2017. november 17.-19. között megrendezésére kerülő „Friss Termés” szalonbemutatónak és vásárnak.

A kortárs magyar iparművészet legjavát képviselő meghívott művészeket a Károlyi József Alapítvány látja vendégül. A péntek délutáni megnyitót követően Szabó Dániel cimbalomművész Szent Erzsébet napi gyertyafényes koncertjében gyönyörködhetünk. A kastély termei rendhagyó módon alkalmi enteriörökké alakulva fogadják be a tervezőművészet különböző ágaiból érkezett alkotókat, akik hasonló ízlésű, szemléletű néhány fős csoportokat alkotva rendezik be a teret. A látogató úgy érezheti majd magát, mintha egy műterembe, vagy divatszalonba érkezett volna, ahol három napon át ismerkedhet testközelben a friss alkotásokkal, és az alkotókkal.

Szépen terített asztalokat, összehangolt tereket talál majd, ráérősen beszélgethet, és válogathat, miközben élvezi a gyönyörű park hangulatát, az elegáns kastély kényelmét és vendégszeretetét. Felkészülhet a jövendő ünnepre csendesen és és nagy örömmel találva meg azt a kincset amelyre már régen vágyott. A 32 résztvevő művész saját területe kiemelkedő alkotója, a fotó, grafika, textil és ruhatervezés, bőrtervezés, ékszertervezés, üveg és kerámiaművészet képviselője:

Adorján Éva,Abaffy Klára, Bartha Ágnes, Bein Klára, Bráda Judit, Edőcs Márta, Fehér Beatrix/Camou, Jutka Fischer, Flanek Péter, Gaál Gyöngyvér, Gera Noémi, Göbölyös Márta, Gyulai Natália, Harmati Hedvig, Jermakov Katalin, Juhász Dóra, Karsai Zsófia, Kecskés Orsolya, Király Fanni, Majoros Kata, Milica Mrvic, Nyíri Kati, Pataki Mátyás, Szűcs Eszter/Pataki Tiles, Rófusz Kinga, Stomfai Krisztina, Szentgyörgyi Tünde; Szerencsés Gabó, Szűcs Blanka, Tóth Zoltán, Tóth-Vásárhelyi Réka, Vereczkey Szilvia. Kurátor: Király Fanni

Megtekinthető:
november 17. péntek: 17.00-22.00 közben:19.00 órától koncert
szombat: 10.00-18.00
vasárnap: 10.00-17.00

Hirdetés