2018. június 24. - vasárnap

Mozart Kettősversenyek

Kinyomtatom...
Vigh Andrea

MVM Karácsonyi Koncert, Mozart-est december 20-án a Zeneakadémián.

Kettősversenyek Kelemen Barnabás, Kokas Katalin, Drahos Béla, Vigh Andrea és az Anima Musicae Kamarazenekar előadásában.

December 20-án szerdán este Mozart-esttel zárja a 2017-es évet az „MVM Koncertek” hangversenysorozat. A karácsonyi hangversenyen hegedű, brácsa, fuvola és hárfa varázsol meghitt hangulatot kamarazenekarral kiegészülve a Zeneakadémia Nagytermében.

A koncerten elhangzik Mozart remekműve, az Esz-dúr sinfonia concertante Kelemen Barnabás (hegedű) és Kokas Katalin (brácsa) előadásában, melyet sokan a zeneirodalom egyik legszebb művének tartanak. A hangverseny első felében Mozart fuvola-hárfaversenyét hallhatják Drahos Béla és Vigh Andrea tolmácsolásában. A versenyművekben közreműködik a Junior Prima-díjas Anima Musicae Kamarazenekar.

2017. december 20. (szerda), 19.30 óra – Zeneakadémia Nagyterem
MVM Karácsonyi Koncert
Program:
Mozart: C-dúr fuvola-hárfaverseny, K. 299
Mozart: Esz-dúr sinfonia concertante, K. 364

Rendező: Besszer Koncert Kft.
Jegyvásárlás a Zeneakadémia jegypénztárában, vagy a Jakobikoncert honlapon.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A világhírű ausztrál zongoraművész, David Helfgott újabb európai turné keretén belül ismét Budapestre látogat hazai rajongói örömére.

CRX

Nick Valensi, a The Strokes gitárosának bandája, a CRX indítja az estét június 21-én a Queens of The Stone Age koncertje előtt a Budapest Parkban.