2018. január 23. - kedd

Varázslatos csobbanás az Új évbe

Kinyomtatom...
Aquaworld

Szilveszteri Aqua Party.

Szokatlan helyszínen, páratlan élményekkel, fojtogató nyakkendő és lábtörő tűsarkú nélkül köszöntheti az újévet az, aki hazánk egyik legnagyobb élménybirodalma, az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő program vendége lesz.

Az év utolsó napjának éjjelén, tengerpartot idéző környezetben a medencéken és csúszdákon túl akrobaták, tűzzsonglőrök, lézer show, óév búcsúztató szaunaszeánszok bűvölik el az ünneplőket a szállodához tartozó Aquaworld Budapest vízi birodalomban. Miközben a Pesty Party Showband zenekar táncoltatja meg a közönséget, különleges ünnepi fogásokat, izgalmas koktélokat fogyaszthatunk ajándék pezsgővel, éjfélkor pedig tűzijátékban gyönyörködhetünk. A kisebbeket a vizes játékok mellett a Bongo Kids Club játszóházban szilveszteri gyermekprogramok, tini disco, tánc és kézműves foglalkozások kötik le, a szülők legnagyobb örömére. Jegyek elővételben és online is megvásárolhatók itt.

2017. novemberben a budapesti Aquaworld Élményfürdő is csatlakozott a hazai, 5 csillagos fürdők táborához. A védjegyhasználatra vonatkozó döntést a Magyar Fürdőszövetség, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képviselőiből álló bíráló bizottság javaslata alapján a turizmusért felelős miniszter hozza meg. Az 5 évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

csoprtkép

Tradíció, hogy a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál ideje alatt a Hermitage Hotel különtermében tart hivatalos elnökségi ülést az Európai Cirkusz Szövetség /ECA/.

Váradi Martina és Andrea Silvestri, hétszeres latin tánc magyar bajnok páros (fotó Juhász Tibor)

Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok 2018. február 3-4. és február 10-11.

Clothes On House

Január 18-án indult a Sundance Filmfesztivál, a világ egyik legjelentősebb, az USA legnagyobb függetlenfilm fesztiválja.