2018. június 24. - vasárnap

Varázslatos csobbanás az Új évbe

Kinyomtatom...
Aquaworld

Szilveszteri Aqua Party.

Szokatlan helyszínen, páratlan élményekkel, fojtogató nyakkendő és lábtörő tűsarkú nélkül köszöntheti az újévet az, aki hazánk egyik legnagyobb élménybirodalma, az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő program vendége lesz.

Az év utolsó napjának éjjelén, tengerpartot idéző környezetben a medencéken és csúszdákon túl akrobaták, tűzzsonglőrök, lézer show, óév búcsúztató szaunaszeánszok bűvölik el az ünneplőket a szállodához tartozó Aquaworld Budapest vízi birodalomban. Miközben a Pesty Party Showband zenekar táncoltatja meg a közönséget, különleges ünnepi fogásokat, izgalmas koktélokat fogyaszthatunk ajándék pezsgővel, éjfélkor pedig tűzijátékban gyönyörködhetünk. A kisebbeket a vizes játékok mellett a Bongo Kids Club játszóházban szilveszteri gyermekprogramok, tini disco, tánc és kézműves foglalkozások kötik le, a szülők legnagyobb örömére. Jegyek elővételben és online is megvásárolhatók itt.

2017. novemberben a budapesti Aquaworld Élményfürdő is csatlakozott a hazai, 5 csillagos fürdők táborához. A védjegyhasználatra vonatkozó döntést a Magyar Fürdőszövetség, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képviselőiből álló bíráló bizottság javaslata alapján a turizmusért felelős miniszter hozza meg. Az 5 évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Josihide Muroja

Több mint 45.000 szurkoló látogatott ki szombaton a Duna-partra, hogy megnézhesse, amint a világ legjobb pilótái elszáguldanak a Lánchíd alatt és a Parlament előtt.

fotó Somay Márk

A rajongók a Red Bull Air Race legendáival is találkozhatnak a tököli reptéren.