Tökéletes sör 7 másodperc alatt

Sörcsapolás és űrtechnológia?

Immár itthon is kipróbálható a Beerjet, amely díjazott lett a Sirha Budapest 2018 Termékversenyének Innovációs kategóriájában. Néhány éve egy startup felforgatta Nyugat-Európa fesztiváljait, stadionkoncertjeit és focimeccseit: megoldották, hogy a vendégeknek egyszerűen ne kelljen többé várniuk a sörükre.

Legyen a Beerjet vendége a Sirha Budapest 2018-on, és ismerje meg a világ leggyorsabb sörcsapoló berendezését, és kóstolja meg az általa szervírozott söröket!

Tökéletes sör 7 másodperc alatt – innovációs díjat nyert a leggyorsabb sörcsapoló
Egy ausztriai feljesztőcsapat a hosszas sorban állásnak vetett véget azzal, megalkotott egy gépet, amely bárhol képes megteremteni a sörcsapoláshoz tökéletes körülményeket, és 6 korsó sört csapol ki mindössze 7 másodperc alatt. Ez óránként ezer korsó, de hogyha kell, tovább növelhető a szám, egészen 1500-ig.
A Beerjet első ránézésre ugyan csak egy nagy doboz, amelynek egyik oldalára egy kis tálcán bekerül hat pohár, a gép – ahogy az igazi csaposok – megdönti a poharakat, és folyik is beléjük az ital. Mégis szinte mindenki fotózza és videózza munka közben, hiszen a szupergyors működés lebilincselő, az eredmény pedig tökéletes.
A titok persze bent a dobozban rejlik!

A Beerjet népszerűsége Ausztriában, Németországban és az USA-ban már nem újkeletű: az Ottakringer és a Stiegl Sörgyár állandó partnerei és a bécsi Allianz Stadionban, a Borussia Dortmundnál vagy a Bayern Münchennél, de a New York Yankeesnél is jól bevált már a rendszer. Magyarországon eddig többek között a Groupama Aréna és a szombathelyi Swietelsky-Haladás stadion rendezvényeinek látogatói, illetve a Forma 1 idején Hungaroring vendégei találkozhattak a Beerjettel. Ezúttal pedig február 7. és 9. között a Sirha Budapest 2018 élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon mutatják be a 6-os gyorscsapolórendszert, amely a rendezvény Innovációs Termékversenyének Technológia kategóriájában már díjat is nyert.