2018. augusztus 20. - hétfő

Pop, swing, musical - a Várkert Bazár nőnapi koncertje

Kinyomtatom...
Pop, swing, musical

Dalok a színpad és a film világából egy nőnapi csokorban.

2018. március 10. (szombat), 19.30, Várkert Bazár-Rendezvényterem. Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Serbán Attila kíséretében közreműködik a Budapest Jazz Orchestra + egy vendég a Távol-Keletről: Hsin-Ni Liu zongoraművész (Tajvan).

Zenés színházak és koncertszínpadok négy itthon és külföldön is ünnepelt művésze várja repertoárjuk változatos dalaival a közönséget nőnap alkalmából, 2018. március 10-én a Várkert Bazárban. A különleges válogatás egy csokorba fogja a musical, a filmzene, a swing, és a pop műfajának dallamait, izgalmas és igényes hangszerelésben.

A zenés és prózai színpadon is nagy sikerrel játszó Náray Erika a jazz műfajának egyik legkiválóbb magyar énekesnője, szinkronszerepei által hangja ismerősen cseng a Disney-filmek során át az X-akták Scully ügynökéig.
Polyák Lillát sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Budapesti Operettszínház és a Madách Színház színész-énekesnője hazánkban és külföldön meghódította a musicalszínpadokat, és örömmel kalandozik a popzene világába is.
A karakteres hangú, sármos színész-énekes, Homonnay Zsolt a musical és operett műfaján belül is változatos szerepkörökben varázsolja el a közönséget. Külföldi sikerek sora után a Budapesti Operettszínház produkcióiban szerepel, klasszikus énekesi oldalát az Adagio együttesben mutatja meg.
Serbán Attila színházi pályafutását táncosként kezdte, sokoldalú művész, vibráló jelenség a színpadon. Számos produkcióban játszik több teátrumban, így a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház előadásaiban is, több európai ország közönségét szórakoztatta musicalturnéi során.
További információ és jegyvásárlás itt.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Betyárporták, játékos erőpróbák, kalandos vonatozás várja az érdeklődőket a szentendrei Skanzenben az augusztus 20-i hosszú hétvégén.

plakát

II. András koronázása elevenedik meg 2018. augusztus 18‒19-én a Nemzeti Emlékhelyen.