Ilyet még nem csinált magyar tévécsatorna

Ma este jön az MTV VIBEZ LIVE a magyar MTV-n és Facebookon.

Különleges programmal jelentkezik ma (március 9-én) a magyar MTV: 19.00 órától ugyanis a csatorna Magyarországon először, egy időben közvetít élőben a Facebookon és tévében. Az MTV VIBEZ LIVE házigazdája Lotfi Begi lesz, aki négy DJ vendégével: Metzker Viktóriával, DJ Szecseivel, James Cole-lal és Peter Maktoval beszélget az elektronikus zenei trendekről, kulisszatitkokról. A talk show után a péntek esti buli hangulatról Begi gondoskodik majd élőben, a csatorna Facebook oldalán pedig bárki részt vehet a nyereményjátékban a műsor ideje alatt.

A hazai nézők először tapasztalhatják meg a magyar zenecsatornának köszönhetően, hogy milyen az, amikor egy live stream a Facebookon és a tévében egyaránt nyomon követhető. A magyar MTV adásában és az MTV Hungary Facebook oldalán 19.00-kor induló élő közvetítést Lotfi Begi, az est házigazdája egy beszélgetéssel kezdi, olyan DJ-k társaságában, mint Metzker Viktória, Dj Szecsei, James Cole és Peter Makto. A félórás talk show-t követően Begi pörgeti majd a lemezeket, hogy megalapozza a péntek esti hangulatot. Ezt csak a magyar MTV csatornán követheti majd a közönség.

„Az MTV-nek köszönhetem, hogy zenebolond vagyok. Amikor ’91-ben bevezették a kábeltévét hozzánk, éjt nappallá téve csak a csatornát bámultam, és minden zenei információt onnan szereztem. Nagyon örülök, hogy most a másik oldalon állhatok majd, és talán a képernyő túloldalán pont olyan zenebolondok fognak ülni, mint amilyen én voltam” – kezdte Begi. „Mindegyik vendégemmel dolgoztam már együtt, akik saját műfajukban és szubkultúrájukban is kiemelkedőt nyújtanak. A téma pedig adja magát: megvizsgáljuk az e-zenét az underground és a mainstream oldalról egyaránt.”

Az MTV célja, hogy a zenerajongóknak minden platformon izgalmas és újszerű tartalmakat biztosítson, ezzel is követve azt a trendet, hogy ma már a tévé mellett megkerülhetetlen a folyamatos online jelenlét a közösségi média csatornákon.
A stream felvétele az Esport Universum Stúdióban (ESU) valósul majd meg. Ez a közép-kelet európai régió egyik legmodernebb, online tartalomgyártásra szakosodott, saját építésű stúdiókomplexuma, ahonnan havi szinten több száz órányi élő adást sugároznak. A live stream megvalósításához kifejezetten ehhez a projekthez készült stúdiószettet állítanak fel, az MTV és az ESU vezérlőjét pedig egy speciális videó ip-codec-kel kötik össze, ami a hibajavító algoritmusoknak köszönhetően a lehető legjobb képminőséget biztosítja a nézők számára.

Az MTV VIBEZ LIVE ideje alatt szuper nyereményekért játszhat a közönség. Az est végére Kraftwerk meglepetések, páros Akvárium Klub belépőjegyek Claptone és Seth Troxler bulijára, valamint MTV ajándékcsomagok is gazdára találnak.
Ne maradj le te sem a történelmi pillanatról! Kövesd élőben az MTV VIBEZ LIVE-ot az MTV Hungary Facebook oldalán és a tévében egyaránt!

Hirdetés