2018. november 19. - hétfő

Dalpremier a költészet napján

Kinyomtatom...
fb plakát

A rajongókkal közösen írta meg legújabb nyári dalát a Margaret Island.

A Theodora ásványvíz Facebook oldalának követőivel közösen írta meg legújabb nyári dalát a Margaret Island zenekar. A rajongók hét megadott szópár közül, nyereményjáték keretében szavazhatták meg azokat a szavakat, amelyek a legjobban tükrözik számukra a Balaton, a Balaton-felvidék hangulatát. A kiválasztott szavakból a zenekar dalszövegírója, Hujber Szabolcs írta meg a Theodora és a Margaret Island közös nyári dalának szövegét.

Az alkotást elsőként ma, a költészet napján olvassa fel Kautzky Armand színművész, videós bejelentkezés formájában a Theodora ásványvíz Facebook oldalán. Az elkészült dalt a közönség először a Margaret Island lemezbemutató koncertjén, a Budapest Park nyitó napján, május 3-án hallgathatja meg. 

A követők az alábbi szópárok közül szavazhatták meg kedvenceiket:
csobban-ringat
hattyú-kagyló
hínár-fűzfa
merül-lebeg
nádtető-aranyhíd
csúszda-csónak
visszhang-levendula

Kövesse a Theodora ásványvíz Facebook oldalát, hogy kiderüljön, mely szavakat foglalta dalba a Margaret Island zenekar.
Az aktivitást a Fastbridge menedzselte.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Nagy János

Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé.

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.