A Disney+ ma reggel bejelentette, hogy a Disney és a Pixar „Elemi" (Elemental) című filmjéből a kemény, gyors észjárású és heves lány, Parázs és a vicces, árral úszó Örvény is betoppan jövő héten a platformra. A saját gyártású mozifilmet szeptember 13-tól lehet streamelni a Disney+-on. 

Február 8-án debütál Magyarországon az „Alaska Daily”, a Disney+ legújabb saját gyártású sorozata, amely Tom McCarthy rendezésében készült és amelyben a két Oscar-díjas Hilary Swank derít fel egy lezáratlan ügyet. Az új epizódok hetente fognak felkerülni a felületre.

Nem kell Halloweenig várni azoknak, akik egy kis borzongásra vágynak: A Disney+ kínálatában már október 26-tól elérhető a régóta várt, Georgina Campbell és Bill Skarsgård főszereplésével érkező Barbár (Barbarian); valamint a Matriarch című brit horrorfilm már fent van a Disney+-on. Mindemellett a horrorrajongók olyan klasszikusok közül csemegézhetnek, mint az American Horror Stories, az 1976-os The Omen, a Jelek, vagy éppen A nyolcadik utas: a Halál.

A Disney+ Day számos izgalmat tartogat az előfizetők számára, ugyanis a szeptember 8-án új filmek, sorozatok kerülnek fel a Disney+-streaming platformra. A Disney-parkokban; és más helyszíneken is, nagyszabású ünnepségeket is rendeznek, valamint szeptember 9. és 11. között tartják a D23 Expo-t Kaliforniában, ahol bemutatják a Disney+ legújabb saját gyártású sorozatait, filmjeit.

Oldalak

Hirdetés