2018. április 22. - vasárnap

Sziget 2009 - online közvetítünk

Kinyomtatom...

Megint milliárd ember, megint trilliárd részeg, elszállt manus, megint méterenként más zene, megint undorító wc-k, megint érthetetlen mámor. Annyi a külföldi, hogy mozdulni nem lehet tőlük, már a magyarok is angolul szólnak egymáshoz, biztos ami biztos. A pultosok fogadásokat kötnek, lesz-e magyar vendég a következő fél órában. És én tök jól érzem magam, twitteren bárki olvashatja.

Ha valaki csajozni/pasizni akar, de mondjuk nem elég felszabadult, igyon meg pár pohárral, és garantált lesz a találat. A Blues sátor előtt rendszeresen önfeledten táncoló népség, a Nagyszínpad előtti lenullázó tonnás tömeg, a Party Arénában a talpalatnyi helyen ugráló ötezer ember, a Reggie színpadnál a révedő raszták, a Bungee-jumpingnál az adrenalinharcosok... Mindenki azért van itt, hogy én jól érezzem magam.

Az egészet többször összemászkálom, és nagy hippie-mágus újságíró ősök útján járva tudósítok arról, hol mi történik itt. Most épp a sajtókonténer mellett sikoltott fel a tömeg, és megjött a tüdőtöltő basszus is. Megyek is, megnézem mi ez. Twitteren vozoskoda nick-kel keressetek!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Április 21-én Tálas Áron és Pandzarisz Dina kettősével találkozhatunk.

Kárpáti Dódi

Kárpáti Dódi Születésnapi Priváti Projekt.

plakát

A kilencvenes évek legnagyobb slágereit jegyző dance-sztárok lépnek fel az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján.