Diploma Nélkül II. pályázat

A Bakelit M.A.C. képzőművészeti pályázatot ír ki, a IX. és a XX. kerületben, valamint azok környékén élő vagy alkotó autodidakta művészek számára. Pályázni lehet festmény, grafika vagy kisplasztika kategóriákban. A pályázatnak tematikai, műfaji és stílusbeli megkötöttsége nincs.

A pályázaton minden 18. életévét betöltött, a IX., XX. kerületben vagy környékén élő alkotóművész indulhat, aki nem rendelkezik képzőművészeti vagy iparművészeti diplomával, illetve nem hallgatója állami képzőművészeti vagy iparművészeti felsőoktatási intézménynek.

A pályaműveket digitális formában kérik eljuttatni a szinhaz@bakelitstudio.hu e-mail címre, továbbá csatolva kérik a következő adatokat: mű címe, mérete/súlya (szobor vagy plasztika esetén), készítésének dátuma, technikája, eszmei értéke; a pályázó neve, életkora, pontos címe, telefonszáma, e-mail címe, valamint kerületi kötődésének rövid leírása.

Méretbeli megkötés: lehetőség szerint az alkotások 50x50 cm és 150 x 200 cm közötti nagyságúak legyenek. Egy művész maximum három alkotással pályázhat.

A benyújtott pályaművek feleljenek meg a kiállíthatóság követelményeinek, azaz keretezve - a grafikák, a pasztell és az akvarell képek keretezett üveglap mögött, vagy két üveglap között - legyenek elhelyezve.

Leadási határidő: 2009. szeptember 20.

A nyertes pályázókat 2009. október 1-ig értesítik.

További információ a pályázattal kapcsolatban a pr@bakelitstudio.hu e-mail címen kérhető. 

Hirdetés