2018. november 20. - kedd

Inda Galéria

Kinyomtatom...
Cím: 
Budapest, Király u. 34. II/4.
Telefon: 
+36-1-413-1960
Email cím: 
info@indagaleria.hu
Nyitvatartás: 
Kedd - péntek: 14:00-18:00
Szolgáltatások: 

A térkép megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Még nem értékelted

Legutóbbi rendezvények ezen a helyszínen...

Helyszín: 
Inda Galéria
Időpont: 
2012. január 26 - 2012. március 9

A „szabadság” klasszikus fogalmának létezése nyilvánvalóan egyre növekvő kétség tárgya, s az egyén számára mindinkább kisebb az a terület, ahol akár kismértékben megvalósulhatna. Koronczi Endre kiállítása ugyanezt a kétséget juttatja kifejezésre, mégis azt a territóriumot rajzolja körül, ahol még rátalálunk a szabadság egy szilárdnak tűnő formájára, ami kétségtelenül a művész szabad (pálya)választásában nevezhető meg, a művész szabad akaratában nyilvánul meg, az alkotásra irányul, és ami a megvalósítás magányos gyakorlatában realizálódik.

Helyszín: 
Inda Galéria
Időpont: 
2011. szeptember 13 - 2011. október 14

Az INDA Galéria 2006. szeptember 13-án nyitotta meg első kiállítását. Az azóta eltelt öt évben a kortárs galériák léte, munkája egyre fontosabb szerepet játszik a kortárs képzőművészetben, nemcsak a műkereskedelemre, hanem a nonprofit szférára is kihatva. A galériák, s közöttük az INDA, komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy művészeiket bekapcsolják a nemzetközi művészeti élet eseményeibe, megismertessék őket külföldön is.

Helyszín: 
Inda Galéria
Időpont: 
2011. június 23 - 2011. július 22

A Mindenjó című kiállítás már címében is hordoz egy zavarba ejtő fesztelenséget, amelyben a művészek minden póz nélkül egy könnyed kritikát közölnek a közhangulattal szemben. Fischer Judit és Navratil Judit két eltérő művészi attitűddel szemléli és fejezi ki a körülötte érzékelt világot, de abban hasonlóak, hogy a felszabadult alkotás és a néző passzivitásának legyőzése a céljuk.