Add a véred a trónért és mások gyógyulásáért!

2019. március 31-én és április 1-én az ÁRKÁD látogatói megmutathatják, hogy képesek vérüket adni a Vastrónért, amelyet egyedül az Örs vezér téri bevásárlóközpontban lehet személyesen megtekinteni, valamint a Trónok harca rajongók nagy örömére Rhaegallal, a sárkánnyal is lehet majd fotózkodni.

2019. április 15-én kezdetét veszi a népszerű Trónok harca c. sorozat utolsó évada, amelyhez kapcsolódóan világméretű véradó kampány látott napvilágot. A HBO és a Vöröskereszt akciójához Magyarország is csatlakozott, így 10 napon keresztül 19 budapesti helyszínen bizonyíthatják elhivatottságukat a magyar rajongók. 

Március 31-én és április 1-én az #AddAVéredATrónért kampány keretén belül a látogatók az ÁRKÁD melletti Fehér úton adhatnak vért a Magyar Vöröskereszt véradó kamionjában, míg a bevásárlóközpontban a Trónok harca ikonjaival találkozhatnak. A véradók amellett, hogy nemes tettükkel életeket menthetnek, a segítségükért cserébe egyedi ajándékban részesülnek.

A rajongóknak igazi Trónok harca élményben is részük lehet, ha vasárnap és hétfőn az ÁRKÁD-ba látogatnak: a véradó helyszínek közül egyedül az ÁRKÁDban lehet magát a Vastrónt is megcsodálni és Daenerys egyik sárkányával, Rhaegallal találkozni.

Ha pedig a trón elfoglalása nem lenne elég izgalmas, a hangulatot nyereményjátékkal fokozza a bevásárlóközpont. A játék során vásárlási utalványt lehet nyerni, és egy szerencsés kiválasztott a barátai társaságában egy Trónok harca tematikájú szabadulószobában bizonyíthatja bátorságát és leleményességét.

További részletek itt.