2018. november 16. - péntek

Daniel Radcliffe A fekete ruhás nő c. filmben

Daniel Radcliffe A fekete ruhás nő c. filmben
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Daniel Radcliffe A fekete ruhás nő c. filmben

Szeretnek félni az emberek! Hiába tagadjuk, az élet monotóniájának egyik legjobb ellenszere az, ha fel-lejár bennünk a rettegés, és zöldülünk az adrenalin túltengéstől.

Azt nem tudom, hogy ezek voltak-e 2011 legjobb filmjei, viszont az biztos, hogy ez a 25 film hozta a legnagobb bevételt a készítőknek. Válság ide, vagy oda még az utolsó helyen végzett film is több, mint 100 millió dolláros bevételt produkált. A TOP ötben szereplő filmek közel, vagy több, mint 250 millió dollárral gazdagították a filmstúdiókat. Mindenhova beillesztettem a filmekről szóló írásainkat, így elég csak rákattintani a film címére, hogy pontosabb képet kapj a filmről.

Felettébb nehéz munka lehet egy széleskörű ismertséggel bíró és nagy népszerűségnek örvendő történet utolsó, vagyis hetedik részének prezentálása. A Harry Potter kalandjait bemutató regények szerte a világban rendkívül gyorsan bestsellerekké váltak, a sikert csak a mozivászonra adaptált részek tudták felülmúlni oly módon, hogy a filmeknek köszönhetően mára már egy valóban rendkívül tágas csodálótábor övezi a jelenséget.