2018. november 21. - szerda

Harry Potter VI. - Világpremier

Harry Potter VI. - Világpremier
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Jelenet a Lopom a sztárom c. filmből

Mit jelent nekem a viasz-mosolyú Paris Hilton vagy az édes élettől kissé pisla tekintetű Lindsay Lohan, netán a kifogástalan megjelenésű Orlando Bloom? Semmit. És ha nyeretlen kamasz lennék? Nem tudom, csak Alain Delon képére emlékszem a falamon, amire egy elborult pillanatomban csókot nyomtam. Tehát arra igenis jól emlékszem, hogy lehet rajongani valakiért. A filmjeiért is, A párducért, a Rocco és fivéreiért, és a Zorroért is totál odavoltam. Egy serdülő lélek megszállottan keresi példaképeit. 

Részlet az Egy hét Marilynnel című filmből

Bár a film 2011-es nálunk csak 2012 tavaszán került a mozikba, de megérte a sok várakozást. Én nagy Monroe rajongó vagyok, úgyhogy egy kicsit féltem attól, hogy Michelle Williams mit hoz majd ki a szerepből. Utólag belátom, hogy nem kellett volna megijednem, mert alkalmasabb színésznőt nem is találhattak volna. Williams karrierje az utóbbi években igencsak felfelé ível, talán emiatt is bízta rá a rendező, Simon Curtis ezt az ikonikus karaktert. Tulajdonképpen nem is volt meglepő, hogy alakításáért Michelle Williams Golden Globe-ot kapott és Oscarra is jelölték 2012-ben.

Daniel Radcliffe A fekete ruhás nő c. filmben

Szeretnek félni az emberek! Hiába tagadjuk, az élet monotóniájának egyik legjobb ellenszere az, ha fel-lejár bennünk a rettegés, és zöldülünk az adrenalin túltengéstől.