2018. október 17. - szerda

Nouvelle Vague, együttes

Nouvelle Vague, együttes
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Helyszín: 
A38 Hajó
Időpont: 
2012. április 14. 20:00

A francia bossanova-újhullámos feldolgozászenekar, a Nouvelle Vague számtalan nagy sikerű koncertet adott már Magyarországon. A kortárs francia zenéket bemutató Tours de France sorozatban egy egész kis „minisorozat” látszik kibontakozni a Nouvelle Vague önálló karrierbe kezdő énekesnőivel. Phoebe Killdeer és Melanie Pain után az együttes nemrég szólókarriert kezdett bűbájos énekesnője, Nadeah tér vissza az A38 Hajóra novemberi koncertje után, hogy ismét elszórakoztassa a budapesti közönséget. A koncert különlegessége – a varázsos személyiségű énekesnőn túl -, hogy koncert+vacsorajegy is váltható, amivel a koncert előtt egy hamisítatlan franciás menüt lehet elfogyasztani az A38 Hajó éttermében.

Helyszín: 
A38 Hajó
Időpont: 
2011. április 1. 20:00
Nouvelle Vague, együttes

A francia Nouvelle Vague tavaly szeptemberi fellépése után ismét az A38 Hajón! A zenekar ezúttal teljesen új koncertprogrammal, a 2010 végén megjelent, a francia posztpunk-korszak legnagyobb slágereit feldolgozó Couleurs sur Paris című lemez anyagával érkezik. A számok újak, a hangulat és a nagyszerű énekesnők a régiek – itt az ideje, hogy egy újabb forró klubkoncerten élvezzük a Nouvelle Vague egyedi feldolgozásait.

Helyszín: 
A38 Hajó
Időpont: 
2010. szeptember 11. 21:00
Nouvelle Vague, együttes

Szeptemberben a tavaly már egyszer elsöprő sikert aratott zenekar érkezik ismét az A38 Hajóra. A francia feldolgozászenekar, a Nouvelle Vague (ejtsd: nuvell vág) lép fel, hogy egy barátságos klubkoncert keretei között bizonyítsa be, hogy igazi közege a meghitt klubhangulat. A „titkos” előzenekar egy különleges magyar formáció, a rejtélyes Mais Rues des Avenue lesz.