2018. november 21. - szerda

SZIN 2009

SZIN 2009
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Egy röpke hónap és megnyitja kapuit a „napfény városának” vízparti fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok, azaz a SZIN. A színes programsorban öt színpadon mintegy 150 fellépő szórakoztatja a nagyérdeműt négy napon át.

Kicsit megkésve bár, de törve nem, jelentkezem a pénteki napról szóló beszámolóval, amit megjegyzem a legjobban vártam, mert két legnagyobb kedvencem lépett egymás után a Nagyszínpadra. Méghozzá Péterfy Bori és a Love Band illetve az Irie Maffia. Mindkét együttesnek elég sok fellépésén voltam már, mégis ez most valahogy más volt. Itt az egész feeling más volt, illetve mindkettőn sikerült az első sorban állni, alig hittem el, hogy kedvenceim tőlem néhány méterre éneklik a legjobb dalokat.

A második napon a Heaven Street Seven koncertjével indítottam a SZINezést, majd folytattam egy leheletnyi Anima Sound Systemmel (mivel egy időben volt a HS7-el), majd jött a Vad Fruttik és végül (amit a legjobban vártam) a Kosheen lépett a Nagyszínpadra. Összességében a második nap sem okozott csalódást, de szembetűnő, hogy minél közelebb jön a hétvége annál többen vannak a fesztiválozók.