Jacko - A tribute to Michael Jackson

Időpont: 
2010. január 16. 19:00 - szombat - 2010. január 17. 19:00 - vasárnap

Még csak közeledik a This is It című film bemutatója, máris újabb eseményre invitáló plakátok kerültek ki százával Budapest utcáira, melyről a júniusban elhunyt énekes egyik jellegzetes mozdulata köszön vissza. A magyarországi Michael Jackson rajongók januárban ismét átélhetik imádott kedvencük koncertjeinek hangulatát, érezhetik energiáját és énekelhetik legnagyobb slágereit.

A halála miatt elmaradt világkörüli turné eredeti szereplőit is felvonultató JACKO A tribute to Michael Jackson című show a december 31-i müncheni premiert követően érkezik hazánkba. Az érdeklődők január 15. és 19. között Szegeden, Győrben, Veszprémben, valamint Budapesten a SYMA csarnokban láthatják a varázslatot.

Michael Jackson munkássága előtt tisztelgő előadás nem csupán egy emlékkoncert. A színpadon valójában a legendás Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedik meg, természetesen a mindenki által ismert bombaslágereken keresztül. Jacksont a világhírű Danny Ware kelti életre, aki már a sztár életében végigturnézta a világ legnagyobb koncerthelyszíneit. A meghökkentő hasonlóság a mozgásban és hangban a legtökéletesebb illúzióval kelti életre az olyan slágereket, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She’s Out Of My Live, a Bad vagy a Jam. A produkció minden egyes percében valami egyedülálló dolog történik, az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, táncosok a jelmezek teszik teljessé.

A hitelességre mi sem nagyobb garancia, mint hogy a showban Michael Jackson turnéinak eredeti tagjait láthatjuk a színpadon. A szupersztár két háttérvokalistája és négy hangszeres zenésze mellett, a jellegzetes táncmozdulatokat az egykori koreográfusnak, míg a kivitelezést Jackson négy eredeti táncosának köszönhetjük majd, akik közül Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Good-bye-tour-jának, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat a tükrökkel borított próbateremben.

A vadonatúj showműsor főpróbáit szeptemberben tartották Orlandóban a legendás Universal Stúdió falai közt, de a produkció csak télen indul útjára. Ezért is számít igazi szenzációnak, hogy a németországi világpremiert követően a turné második állomása Magyarország lesz! Az érdeklődők január 15. és 19. között Szegeden, Győrben, Veszprémben, valamint Budapesten, a SYMA csarnokban láthatják a varázslatot.

Fellépések:

 • 2010. január 15. 19:00 – Szeged, Szeged Városi Sportcsarnok
 • 2010. január 16. 19:00 – Budapest, SYMA Sport és Rendezvénycsarnok
 • 2010. január 17. 19:00 – Budapest, SYMA Sport és Rendezvénycsarnok
 • 2010. január 18. 19:00 – Győr, Egyetemi Csarnok
 • 2010. január 19. 19:00 – Veszprém, Veszprém Aréna

Hozzászólások (19)

 • anon
  diana (nem ellenőrzött)

  Nem augusztusban húnyt el! Csak ennyit akartam.

  okt. 19, 2009
 • anon
  zsuzsi

  Köszönjük! Javítottuk.

  okt. 19, 2009
 • anon
  Kinga (nem ellenőrzött)

  Nem tudom, hogy ki találta ki ezt az emlékkoncertet, de az több, mint sértő, hogy "Jacko" az elnevezése. Ha igaz, hogy azok az emberek szerepelnek benne, akik ismerték Michaelt, vagy közel álltak hozzá, akkor hogy hagyhatják, hogy ezen a gúnynéven fusson a show?! Mindenki, aki egy kicsit is szerette Michaelt, vagy figyelt a munkásságára, életére, az tudja, hogy Michael utálta ezt a gúnynevet! Még mondta is, hogy: "I'm not Jacko, I'm a Jackson!" Fájt neki, ha így hívták!!!! :(

  nov. 12, 2009
 • anon
  zsuzsi

  Most kaptuk a hírt, hogy a produkció főszereplője a korábban kiadottól eltérően Danny Ware helyett Tej’ai Sullivan lesz és az eredetileg december 31-re, Münchenbe tervezett bemutató előtt december 24-én, Moszkvában lesz a világpremier.

  dec. 02, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Ez a Danny gyerek legalább tényleg hasonlított (hangban ill. külső jegyekben), de ez Sullivan...Nem sok köze van hozzá és nem tetszik az sem, ahogy énekel.
  http://www.youtube.com/watch?v=ggRrLIn6cRw

  jan. 05, 2010
 • anon
  Nephro (nem ellenőrzött)

  Ez egy abszolút pénzlehúzás. Elmondom hogy a "tribute to Michael Jackson" annyit jelent -aki nem tud angolul, annak elmondom- hogy tisztelgés Michael Jackson elött. Na most nehogy már bepróbálják nekem mesélni azt, hogy úgy tisztelegnek az emléke elött, hogy a gúnynevén reklámozzák az egészet. (http://userserve-ak.last.fm/serve/_/38007935/Jacko+Show++A+Tribute+To+Michael+Jackson+24271.jpg), Mert Ő megmondta és elmondta többször is Ő nem "Jacko", hanem Jackson. (http://www.youtube.com/watch?v=qczWYy6sxDo)
  És még van pofájuk a gúnynevével fémjelezni egy "tizstelgő" meg "emlék" koncertet! Én csak azt tudom mondai:
  MENJENEK AZ ILYENEK AZ A*******!!!

  dec. 09, 2009
 • anon
  dzsí (nem ellenőrzött)

  ótvar kalap szar volt.
  senki nem volt Jackson csapatának a tagja, egy kalap szar volt az egész, mi is eljöttünk.
  Az a szánalmas, hogy az eredeti plakáton nem azt írják, hogy Jackson táncosaival és énekesivel, csak ez a mocskos magyar banda fordította le így, mert tudták, hogy amúgy a kutya sem menne el.
  Ez egy sima produkció, semmi köze Jacksonhoz.
  Ennyi pénzért.
  Mocskos lehúzás, ráadásul egy halott sztár emlékét gyalázzák.
  Simuljon ki a szervezők EKG-ja.

  jan. 18, 2010
 • anon
  ammo (nem ellenőrzött)

  Kedves Dzsí! (vagy bárki, aki tud segíteni:)

  Tudnál esetleg egy oldalt mondani, ahol meg tudnám nézni az eredeti plakátot? nagy segítség lenne!

  köszi előre is!

  jan. 20, 2010
 • anon
  michael (nem ellenőrzött)

  K*** B* nagy betűkkel te kis
  "ótvar",dzsi vagy mi a kuttyafüle
  a neved,de akkor is ez nagyon király
  volt még ha nem is (L)JACKSON(L)
  táncosai meg zenészei voltak de akkor is
  egybként tuti,hogy csak "FÉLTÉKENY"
  vagy mert nagyon jó volt!!!!!!!

  jan. 20, 2010
 • anon
  mrsw (nem ellenőrzött)

  a koncertet átkeresztelték, talán rajongói nyomásra The Ultimate Thriller- show-ra. Ez okos húzás volt, roppant felháborító, hogy hagyták Jacko néven beharangozni műsort. Állítólag a Győri és a veszprémi koncert elmarad, de sebaj, mert nekünk van jegyünk szegedre. ott találkozunk! THIS IS IT!
  Long live the KING!!!!

  jan. 12, 2010

Oldalak