Fine Living Expo

Helyszín: 
Időpont: 
2009. december 4. 0:00 - péntek - 2009. december 6. 0:00 - vasárnap

Több mint 90 kiállító közel négyezer négyzetméteren három napon át mutatja be a fényűzés sokszínű világát a budapesti VAM Design Centerben. A 2009. december 4. és 6. között megrendezendő Fine Living Expo a prémium termékek és szolgáltatások első nagyszabású bemutatója lesz Magyarországon.

A Fine Living Expo a legkiválóbb áruk és szolgáltatások fóruma kíván lenni. Egy olyan seregszemle, amely az igazi ínyenceknek, a kifinomult ízlésűeknek, a csúcsvezetőknek, az igényeseknek vonultatja fel a legjobb brandeket. Az expón 4 kategóriában jelennek meg a kiállítók: Food & Drink, Lifestyle, Home & Design, Fashion & Style. Így az ide látogatók számára valóban feltárul az elsőrangú termékek a legmagasabb szintű szolgáltatások fantasztikus gazdagsága. Néhány név a résztvevők közül: Roberto Cavalli, Furla, Dayan Diamonds, BoConcept, Empír Enteriőr, Billerbeck, Telki Magánkórház, Tópark, Kogart, Herendi Porcelán Manufaktúra, Forever Living, Wasabi, Max City, Pernod-Ricard - Chivas Regal, The Scottish Corner.

A Fine Living Expót divatbemutatók (Calvin Klein, La Perla, Héjja Trend Line), Herczeg Ágnes a londoni WSET szakon diplomát szerző borszakértő vezetésével tartott borkóstolók, valamint koncertek (Zséda, Kapócs Zsóka) színesítik.

A kiállításhoz Fine Living Fórum néven az iparág nagyjait felvonultató szakmai konferencia is kapcsolódik, amelyen a piac helyzetét, jövőbeni kilátásait, valamint a magyarországi és nemzetközi trendeket elemzik rangos magyar és külföldi szakemberek. Miként hat a válság a luxuspiacra? Vajon valóban egy új szemlélet kialakulásának vagyunk tanúi a magyar kereskedelemben? Tényleg csak pénzkérdés-e a fényűzés? Mi a média szerepe a vásárlói igények formálásában? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a meghívott rangos előadók, akik között egyebek mellett Amy Taylor, a Roberto Cavalli világmárka globális marketingvezetője, Petrovszky Gábor a Walker & Williams Investment Group elnöke, Karsai Gábor a Kogart Holding Zrt. vezérigazgatója és Zólyomi Zsolt, parfümőr is ott lesz.

A Stamford Global tudatában van társadalmi felelősségének, ezért úgy döntött, hogy a Fine Living Budapest Expo VIP megnyitóján egy exkluzív tombola-sorsolást tart, amelyen a kiállítók által felajánlott nagyértékű ajándékokat lehet nyerni. A tombolából befolyt teljes bevételt a Magyar Hospice Alapítványnak juttatják. A rendezvény ideje alatt, pedig folyamatosan felhívják a látogatók figyelmét arra, hogy a tombolán való részvételen túl is támogassák a Magyar Hospice Alapítvány tevékenységét.