Király utca - Design utca

Időpont: 
2009. november 14. 0:00 - szombat

A nyári sikerre és az érdeklődésre való tekintettel, a Budapest VI. kerület Király utca design üzletei ismét összefognak, hogy immáron második alkalommal megrendezzék november 14-én a Király Utca-Design Utca Ősz-Tél 2009 című eseményt.

Az összefogásban résztvevők a szombati egész napos (10-18 óráig) nyitva tartás mellett, az őszi-téli kollekciók bemutatását tartják elsődlegesnek de ismét különböző programokat is kínálnak üzleteikben, melyeket úgy alakítottak ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára vonzó eseményeket.

A közreműködő üzletek köre a nyárhoz képest bővült, új lakberendezési bemutatótermek és más tevékenységű boltok, vállalkozások csatlakoztak az eseményhez, felismerve az összefogás és a közös megjelenés előnyeit. Például: ékszerész, étterem, fogászat.

Ezen a rendezvényen is a középpontban a design lesz, mely azonban jelentésével is sugallja a nyitottságot, az újat. Ezért is tudnak szervesen kapcsolódni a más tevékenységű üzletek az összefogáshoz.

A szervezők bekapcsolódtak a rendezvénnyel Budapest Tematikus utcái elnevezésű programba, ahol a már résztvevők, átadva eddigi tapasztalataikat, nagy érdeklődéssel és támogatással fogadták ezt a vállalkozásokon alapuló , alulról jövő kezdeményezést.

Az itt működő lakberendezési üzletek már tapasztalják, hogy míg Budapesten a Fashion Streeten ruházati termékekért, a Falk Miksa utcában galériák kínálta műtárgyakért, addig a Király utcában a design tárgyakért keresik fel a vásárlók az utcát. Ha tehát valaki színvonalas design árut keres (legyen az bútor, ékszer vagy akár egy jól megkoponált virágcsokor), akkor a Király utcába kell menni! Ezt a gondolkodást szeretnénk még több emberhez eljuttatni, megismertetve velük a Király utca design üzleteinek kínálatát. Akik már ismerik az itt lévő boltokat, a programok és kedvezmények miatt látogatnak ki a rendezvényre, mely időpontjában már a karácsonyra kacsintgat.

Az érdeklődők ezen a rendezvényen, Király utcai Törzsvásárlói kártyára is regisztrálhatnak, mely a csatlakozó üzletekben, éttermekben, kapcsolódó szolgáltatásokban egységes kedvezményt biztosít.

A programok közül csak néhányat megemlítve, egész napos ingyenes kiállítás látogatás, alkotók várják személyesen az érdeklődőket egy forró teára, jósnőtől tudhatjuk meg jövőnket és persze lakberendezési és stílus tanácsadás, téli növényápolási tanácsadás , bemutatóval és nem utolsósorban vásárolhatunk a karácsonyi forgatag előtt kényelmesebben, kedvezményesen.

Szóval november 14-én is érdemes ellátogatni a Király utcába, aki még nem volt , azért hogy megismerje az üzleteket és a rendezvényt , aki pedig nyáron már átélte a programokat biztos, hogy most is számtalan élménnyel és sok-sok karácsonyi ajándék ötlettel vagy már ajándékkal fog távozni.