2018. november 18. - vasárnap

Ben Hur Live - Elmarad!

Kinyomtatom...
Időpont: 
2010. február 27 - 2010. február 28
Ben Hur Live

Ben Hur - a cím hallatán kinek ne villannának be a fantasztikus tömegjelenetek, a júdeai képek, Charlton Heston karakteres fugurája, a legendássá vált kocsiverseny, a gályarabok tömege, a tengeri csata, a filozofikus vita Jézus és a keresztények között. Minden, amire a filmből emlékszünk most ismét megelevenedik, közvetlenül a szemünk előtt újrajátszódik, a 400 szereplőt és 100 állatszereplőt felvonultató showban, ezúttal új időpontban: február 27-én és 28-án.

A Ben Hur Live show 21. századi technikájával maga a modern Circus Maximus. A 2500 négyzetméteres színpadkép 360 fokban - minden irányból - élvezhető, a nézőknek egészen különleges, közvetlen élményben lehet része.

Fantasztikus effektek, csodás díszletek, 400 színész és 100 állatszereplő. Előttünk kavarog az arab bazár, zajlik a tengeri csata 3 óriás gályával és kalózhajókkal, 50 km/h sebességgel száguld az 5 igazi római quadriga. A történet, a jelenetek , a díszlet olyan tökéletesen idézi fel az első század Judeájának atmoszféráját, hogy a néző szinte odaképzeli magát a végtelen sivatagba.

Ben Hur LiveBen Hur Live

A show producere Franz Abraham 15 éven át dolgozott a show megvalósításán. Finomították, csiszolgatták a legmodernebb technikákat alkalmazva a színpadra állítás során. Hogy a siker biztos és teljes legyen a szórakoztató műfaj legnagyobb művészeit, elismert szakembereit kérték fel az alkotó csapat tagjaként.

A megváltott decemberi jegyek a következő februári előadásokra érvényesek:

  • A december 12. 15 órára szóló jegyek 2010. február 27. 15:00-re
  • A december 12. 20 órára szóló jegyek 2010. február 27. 20:00-ra
  • A december 11. 20 órára szóló jegyek 2010. február 28. 20:00-ra.
Még nem értékelted

A német Art-Concerts GmbH

A német Art-Concerts GmbH ellen indult csődeljárás miatt a budapesti előadás elmarad. Az előadást létrehozó művészek közlése szerint 2010. szeptember-októberében az előadásokat megrendezik és a budapesti előadás új időpontját még február hónapban nyilvánosságra hozzák.
További részletek: http://www.mmconcerts.hu/benhur_kozlemeny.html

A Multimedia Kft.

A Multimedia Kft. felháborodással tudatja a Ben Hur előadás jegyvásárlóival, hogy kétszeri halasztás után az előadás producerei véglegesen lemondták a Ben Hur őszre halasztott budapesti előadásait.

Információ jegyvásárlóknak: http://www.mmconcerts.hu/mmp/közlemény-ben-hur-budapesti-vendégjátéka-jegyvásárlóinak

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

Könnyed vígjáték, Szurdi Miklós rendezésében.

Kodák Anna és Zsilák Olivér

Összművészeti gálaest New Yorkban.

Hegedűs D. Géza köszönti Galambos Erzsit

Pénteken, október 26-án ünnepelte a József Attila Színház társulata Galambos Erzsit, aki épp hetven éve lépett a világot jelentő deszkákra.