2018. szeptember 23. - vasárnap

Játékautó és maci kiállítás

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Campona
Jegyár: 
1000 Ft, 800 Ft (gyerek), 3000 Ft (családi)
Időpont: 
2009. december 11 - 2009. december 31

A gyermekek életének természetes eleme a játék. Felhasználják képzeletüket, eljátsszák életük eseményeit így feldolgozva azokat. A legfontosabb azonban a játék öröme, melyben nagy szerepe van magának a játékszernek. A játékautó és maci kiállítás anyagát két lelkes, elhivatott gyűjtő gyűjteménye alkotja.

Mi késztet felnőtt embereket arra, hogy játékokat gyűjtsenek? Talán a régi gyermekkor újraélése? Vagy valami több ennél? A régi játékszerek értékesebbek a gyűjtők számára?
Az emberi szeretet érződik a régi játékszereken?
Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, és a gyűjtőkkel együtt eleveníthetjük fel gyermekkorunkat, és mutathatjuk meg gyermekeinknek életünk e részét.

Több mint 200 négyzetméter alapterületen, több száz kisautó és maci várja a gyermekeket és szüleiket egy kis nosztalgiázásra és játékra.

A helyszínen játszószőnyeg is várja a csemetéket, rajzolhatnak az óriási rajzfalra, vagy rajzlapra, és a kész műveket haza is vihetik, valamint lesz arcfestés mely a kicsik közt nagyon népszerű.

A karácsony közeledtére tekintettel a helyszínen óriási játékvásár várja a szülőket, számtalan játékkal, kézműves macikkal, mackó szabásmintákkal kedvezve a kreatív apukáknak, anyukáknak.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Maratoni tárlatvezetés-sorozat, rendkívüli nyitvatartás: 10-től 24 óráig.

plakát

Bukta Norbert kiállítása az Óbudai Kulturális Központban.

plakát

A kiállítást szeptember 16-án, 16 órakor Szoboszlai János - tanszékvezető egyetemi docens, MKE, Képzőművészet-elmélet Tanszék - nyitja meg.