2018. április 19. - csütörtök

20 éves a Tátrai Band

Kinyomtatom...
Jegyár: 
6200 Ft - 13200 Ft
Időpont: 
2009. december 18. 20:00
Tátrai Band, együttes

Minden slágerét eljátsza a Tátrai Band december 18-án, a 20 éves jubileumi nagykoncerten a Papp László Budapest Sportarénában. A zenekar tíz év után először, csak erre az alkalomra, egy közel három órás koncertre áll össze, amelyre összesen 25 számmal készülnek.

A huszadik születésnapi bulin elsősorban azokat a dalokat játszák majd el, amelyeket ismer és szeret a közönség is, így olyan slágerek lesznek ismét hallhatók, mint a New York, New York, a Hajnali szél, a Titkos szerelem vagy a Hold szerelme. A maratoni koncert alatt instrumentális kitérők, fényshow-k és nosztalgikus fotósorozatok kísérik majd a slágereket.

„A nosztalgiázók számára olyan régi fotókat is kivetítünk, amelyek eddig nem voltak láthatók” – emelte ki Horváth Charlie, a zenekar frontembere.
„A zenei programba minden slágert beleépítettünk, ezen a koncerten nem maradhat ki egyetlen egy híres slágerünk sem” – tette hozzá a zenekar névadó gitárosa, Tátrai Tibusz.

Tátrai Band, együttesTátrai Band, együttes

A Tátrai Band a 90-es évek egyik legismertebb és legnagyobb hazai pop-zenekara, 10 éven át folyamatosan nagykoncertekett adott, összesen 13 nagylemezt készített, amelyből számos aranylemez született. 91-ben az együttes az EMeRTon-díjat is megkapta „Az év lemeze” kategóriában. Tagjai mind a mai napig aktív zenészek.

A 2009. december 18-i "20 éves a Tátrai Band" születésnapi koncert felállása:
Horváth Charlie (ének), Pálvölgyi Géza (billentyűs hangszerek), Tátrai Tibor (gitár), Solti János (dob), Horváth Kornél (percussion), Jamie Winchester (gitár és vokál), Csiszár Péter (szaxofon), Glaser Péter (basszusgitár), Czerovszky Henrietta (vokál), Tisza Bea (vokál)

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A kilencvenes évek legnagyobb slágereit jegyző dance-sztárok lépnek fel az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph

Az elmúlt évek során egyre szélesebb zenei spektrumot ölel fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál kínálata, így nem meglepő, hogy idén is a könnyűzene és elektronikus zene legkiválóbbjai adják egymásnak a színpadot.

fb plakát

A rajongókkal közösen írta meg legújabb nyári dalát a Margaret Island.