2018. június 23. - szombat

Cowboyok

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Új Színház
Időpont: 
2009. december 21. 19:00

December 21-én hétfőn az Új Színházban vendégeskedik a zágrábi Teatar EXIT színház. Este 7 órától a Kauboji (Cowboyok) című, több fórumon is hatalmas sikert aratott háromórás musical előadásukat láthatják – horvátul, angol felirattal – a nagyszínpadon.

Teatar EXIT:

  • A színházat 1994-ben alapították. Provokatív, innovatív, csípős, magas esztétikumú színház, tevékenységük középpontjában a színészi tudást helyezik.
  • Független színház, amely színvonalas előadások mellett edukatív pedagógiai programokat is kínál.
  • Eddigi produkcióikkal és a színházi munkához való messzemenően professzionális viszonyulásukkal nagy mértékben hozzájárultak a független szféra megerősítéséhez a társadalmon belül, továbbá megemelték a mércét a régió színházi kínálatában.
  • Elsősorban fontos szociális kérdéseket boncolgatnak, gondolkodásra késztetnek és olyan kérdéseket tesznek fel, amelyek a reflektorok kihunyása után is sokáig foglalkoztatják a közönséget.
  • Kicsit másképp szerettek volna színházzal foglalkozni, kicsit mélyebbre szerettek volna ásni, olyan színházat akartak csinálni, amilyet nézni szerettek volna...
  • Van aki szerint az Exit "kultikus" színház lett.

Írta és rendezte: Saša Anočić
Előadják: Živko Anočić, Matija Antolić, Saša Anočić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak, Ivana Starčević

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Illatszertár

Június 15. és július 3. között zajlik a Városmajori Szabadtéri Színpad népszerű Színházi Szemle sorozata.

motázs

A zsámbéki nyár programjainak összeállításánál most is szempont volt, hogy minden korosztály igényeit figyelembe vegyék, és jelezzék, hogy a nagyobb szabadtéri rendezvényeken is helye és közönsége van a „magas” művészetnek.