2018. október 23. - kedd

ABBA - The Show

Kinyomtatom...
Jegyár: 
5200 Ft - 15800 Ft
Időpont: 
2010. február 13. 19:30
ABBA - The Show, előadás

A világ legnagyobb ABBA Show-ja újabb világ körüli turnéra indul. A 2009-es budapesti koncert akkora, minden várakozást felülmúló érdeklődést váltott ki, hogy két Sportarénás fellépést is vállaltak az Abba örökség lenyűgöző képviselői.

Az óriási, teltházas sikernek köszönhetően 2010-ben sem maradunk ABBA nélkül. Ha már az időben nem utazhatunk vissza, a zenekart megtévesztésig hasonlóan megidéző produkciót legközelebb Budapesten kívül Debrecenben is megtekinthetjük. A 6 kamionnyi produkcióval és 50 fős személyzettel a Wembley-t és a Royal Albert Hall-t is megjárt utazó cirkusz 2010-ben Budapesten ismét a Sportarénába érkezik, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban lép fel. Kétségtelen, hogy ezek a koncertek a farsangi időszak legnagyobb és több szempontból is kihagyhatatlan bulijainak ígérkeznek.

Ez most más, gyere és nézd meg a legjobbat! Minden kétséget kizárólag az ABBA – The Show napjaink legautentikusabb ABBA show-ja, olyan eredeti ABBA zenekari tagokkal kiegészülve, mint Ulf Andersson és Roger Palm. Mintha az ABBA tovább koncertezne….

ABBA - The Show, előadásABBA - The Show, előadás

Az ABBA a mai napig 2 millió lemezt ad el évente – ez a show pedig ezeket a hallhatatlan slágereket gyűjti csokorba egy 2 órás extravagáns musical keretén belül. Az ABBA THE SHOW végigköveti az ABBA történetét a zenekar Eurovíziós Dalfesztiválon való debütálásától egészen a legnagyobb sikerekig. A híres svéd Waterloo és a Matthew Freeman vezette londoni Nemzeti Filharmonikusok által előadott dalok feltámasztják az ABBA életérzést.

Az ABBA THE SHOW Indiától Spanyolországon keresztül egészen Amerikáig hihetetlen sikert aratott, mely sikersorozat csúcspontja a teltházas Hollywood Bowl-i előadás volt. Az új produkció bemutatója a Londoni Royal Albert Hallban volt.



A történet a ’60-as évek végén kezdődik, amikor Bjorn, Benny, Agnetha és Frida először találkoztak, hogy együtt játszanak. A produkció a nézőt egy varázslatos utazásra viszi az ABBA sztárrá válásának történetében olyan dalok kíséretében, mint például a Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You.
A mai napig több mint 1 millió néző vett részt ezen a csodálatos időutazáson 1969 és 1981 között az ABBA legszebb dalaival.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (2 szavazat)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Hegedűs Márta

Október 27-én a Vigadó Dísztermében ünnepeli zenével az 1956-os forradalom 62. évfordulóját és a nyolcvanéves Tommy Vig muzsikáját a MÁV Szimfonikus Zenekar. A műsort a programzenei “Budapest 1956” nyitja meg, melyben Tommy Vig személyes élményeit mondja el zenében.

fotó Posztós János

Az Orgonaavatót a Bartók Rádió és az M5 tévécsatorna élőben közvetíti, az Eurovízió és az Eurorádió rádió- és televízióállomásai pedig felvételről sugározzák.

Pianissimo! Duó

Szakcsi Lakatos Bélával és Müller Péter Sziámival nyit újra a legendás Kispipa.