A Muta Imago színtársulat előadása Budapesten

Jegyár: 
1800 Ft, 1400 Ft (diák)
Időpont: 
2010. február 10. 20:00 - szerda - 2010. február 11. 20:00 - csütörtök

Képek Ideje - Temps d’Images Fesztivál keretében, 2010. február 10-én és 11-én, 20.00 órakor a Trafó Kortárs Művészetek Házában kerül sor a Muta Imago (a+b)3 című előadására.

Három fiatal művész, Claudia Sorace rendező, Riccardo Fazi dramaturg, és Massimo Troncanetti díszlettervező 2004-ben hozta létre a Muta Imagot, amely mára az olasz kortárs színház egyik meghatározó társulatává vált. Érzékeny és magával ragadó darabjaikat Európa olyan rangos fesztiváljai és színházai tűzik műsorukra, mint a Santarcangelo dei Teatri, a Romaeuropa vagy a Berlini Sophiensale.

Az előadás:
Két fiatal kapkodva készülődik az esti találkozóra. Előkerül a legszebb ruha, a fényesre suvickolt cipő, a csillogó gyöngysor. Még egy utolsó pillantás a tükörbe. Azután a tükör recsegő rádióvá változik és a világ a feje tetejére áll. Kitört a háború.

Időtartam: 40 perc. Rendezte: Claudia Sorace. Dramaturg, hang: Riccardo Fazi. Díszlet: Massimo Troncanetti. Jelmez: Fiamma Benvignati. Hangfelvételek: Federica Giuliano. Előadók: Riccardo Fazi, Claudia Sorace

Hirdetés